Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek ismerkedéskor hogy bukik ki hogy már megint egy csóró pasiba futottak bele?
Konkrétan tényleg az a szint hogy csak sétálni akar mert még egy kávéra is alig van pénze a csávónak, vagy esőben gyalog közlekedik?
Hogy kell ezt elképzelni, milyen figurák vannak?
Én férfi vagyok, szerintem rajtam pl eleve látszik egy nem vagyok tele lével.
Szóval pl ruhája mennyire van kinyúlva kikopva; mennyire látszik hogy ilyen 6ezres kínais cipője van.
Milyen a telója okosórája, van e egyáltalán neki, vagy ilyen gagyi kicsit lassú betört képernyőjű.
Képeiből beszélgetésekből, nyaral e külföldön mennyire küldöldön
Azért ha nem is kérdezel rá konkrétan azért azt lehet sejteni, hogy pl fizikai munkát végez e vagy homeofficban megengedheti magának hogy heti 4-5ször 6-8ezer ért rendel házhoz kaját.
Pl gyúrás az sok pénzbe kerül
Vagy ha sokszor heti többször jár szórakozni, ahol még a haverokat is meghívja ráadásul, egy görbe este simán ellehet 30-40 ezret inni, billiárdozni stb. Ha ezt heti 8szor megismétli az sem kevés összeg.
Az utolsó pasi, akivel randiztam, kőgazdag volt, és bár hónapokig csapta nekem a szelet, mindössze egy csomag ropit kaptam tőle. Egy nárcisztikus, elkényeztetett kis pcs volt, aki sose vállalta fel a randipartnereit, és azóta is szingli persze.
Nem azt kéne nézned, hogy mennyi lóvéja van a pasinak, hanem hogy hogy bánik VELED.
Ne azt nézd, hogy mennyit költ, hanem hogy mennyit költ rád!
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy attól, hogy nem csóró, lehet, hogy veled spúr gci lesz, azzal se vagy előrébb.
# 7
és milyen foglalkozások amik csórónak számítanak?
Hát nem tudom, turkálóból fillérekért lehet márkás, jól kinéző ruhákat venni. A kínaiban is van normálisan kinéző ruha, nyilván ízlés kérdése a dolog. De egy nem kinyúlt, nem kopott egyszínű póló/ing + nadrág kombó tökéletes igazából mindenkinek. Meg persze sokkal fontosabb hogy a ruha passzoljon az emberhez, megfelelő méretű és szabású legyen. Ehhez sem kell fetétlenül iszonyatos összegekért ruhát venni, simán olcsón ki lehet hozni.
Okostelefon okosóra dolog szintén nem mérvadó, általában a legnagyobb csóró, prolik menőznek az több 100 ezres hitelre felvett telefonjukkal. Normális ember a saját igényeihez mérten vesz mobilt, tehát én hiába engedhetnék meg magamnak legújabb iPhone-t, nem fogom megvenni, mert nincs rá szükségem.
Külföldi nyaralás is olyan, ha az ember nem idióta, normális áron, sőt akár olcsón ki lehet hozni. Minden évben 2x megyek minimum külföldre, filléres repjegyek elérhetőek szinte bárhová, normális szállások is kaphatóak olcsóbbanm int akár itthon. Persze ha a pénzszórás és a kényszeres magamutogatás a cél, akkor az olcsóbb szállás és fapados repülőzés nem lesz menő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!