Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknek ismerkedéskor hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek ismerkedéskor hogy bukik ki hogy már megint egy csóró pasiba futottak bele?

Figyelt kérdés

Konkrétan tényleg az a szint hogy csak sétálni akar mert még egy kávéra is alig van pénze a csávónak, vagy esőben gyalog közlekedik?

Hogy kell ezt elképzelni, milyen figurák vannak?

2024. jan. 29. 09:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%

Én férfi vagyok, szerintem rajtam pl eleve látszik egy nem vagyok tele lével.

Szóval pl ruhája mennyire van kinyúlva kikopva; mennyire látszik hogy ilyen 6ezres kínais cipője van.

Milyen a telója okosórája, van e egyáltalán neki, vagy ilyen gagyi kicsit lassú betört képernyőjű.

Képeiből beszélgetésekből, nyaral e külföldön mennyire küldöldön

Azért ha nem is kérdezel rá konkrétan azért azt lehet sejteni, hogy pl fizikai munkát végez e vagy homeofficban megengedheti magának hogy heti 4-5ször 6-8ezer ért rendel házhoz kaját.

Pl gyúrás az sok pénzbe kerül

Vagy ha sokszor heti többször jár szórakozni, ahol még a haverokat is meghívja ráadásul, egy görbe este simán ellehet 30-40 ezret inni, billiárdozni stb. Ha ezt heti 8szor megismétli az sem kevés összeg.

2024. jan. 29. 10:07
 2/26 anonim ***** válasza:
86%

Az utolsó pasi, akivel randiztam, kőgazdag volt, és bár hónapokig csapta nekem a szelet, mindössze egy csomag ropit kaptam tőle. Egy nárcisztikus, elkényeztetett kis pcs volt, aki sose vállalta fel a randipartnereit, és azóta is szingli persze.

Nem azt kéne nézned, hogy mennyi lóvéja van a pasinak, hanem hogy hogy bánik VELED.

2024. jan. 29. 10:08
 3/26 anonim ***** válasza:
15%
Mi bajod az esőben történő gyaloglással,cukorból vagy?
2024. jan. 29. 10:27
 4/26 anonim ***** válasza:
93%

Ne azt nézd, hogy mennyit költ, hanem hogy mennyit költ rád!

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy attól, hogy nem csóró, lehet, hogy veled spúr gci lesz, azzal se vagy előrébb.

2024. jan. 29. 10:30
 5/26 anonim ***** válasza:
12%
A nők nem keresnek nincs pénzed?
2024. jan. 29. 10:40
 6/26 anonim ***** válasza:
85%
A csóró és a spúr, primitív fillérbaszó az két külön fogalom. Aki csak sétálgatni akar, pláne esőben meg pic.hidegben is, az az utóbbi, aki még azt is sajnálja, hogy a másik jól érezze magát. Csóró egyetemistaként is kitaláltam azért programokat, ami érdekelte a lányt is, vannak ingyenes múzeumok, kiállítások, koncertek, előadások, néztünk várost villamosozva, vittem utcáról levágott orgonát, ilyesmik. Amúgy meg az első jól leírta, a cipőjén, óráján, kezén, beszédtémáin jól látszik, hogy valaki szegény, vagy vagyonos. Pl pikkpakk vágja, hogy hogyan működik egy műtárgyaukció, melyik befektetési kifejezés mi, a hajómárkák vs hülye a főnök, sok a meló, három hónap múlva kapott időpontot a fogorvoshoz stb
2024. jan. 29. 11:01
 7/26 anonim ***** válasza:
0%
Pl. megkérdezem, mivel foglalkozik!
 8/26 anonim ***** válasza:
20%
Pl a szüleiddel élsz egyből levàgjàk h csóró vagy vagy nemmstimmel veled valami. Az a mentalitàs manapsàg h légy független ,nézzél ki jól, lakàs+autó. Ìgy van némi esélyed de ez sem garantàlt
 9/26 A kérdező kommentje:

# 7

és milyen foglalkozások amik csórónak számítanak?

2024. jan. 29. 11:14
 10/26 anonim ***** válasza:
90%

Hát nem tudom, turkálóból fillérekért lehet márkás, jól kinéző ruhákat venni. A kínaiban is van normálisan kinéző ruha, nyilván ízlés kérdése a dolog. De egy nem kinyúlt, nem kopott egyszínű póló/ing + nadrág kombó tökéletes igazából mindenkinek. Meg persze sokkal fontosabb hogy a ruha passzoljon az emberhez, megfelelő méretű és szabású legyen. Ehhez sem kell fetétlenül iszonyatos összegekért ruhát venni, simán olcsón ki lehet hozni.

Okostelefon okosóra dolog szintén nem mérvadó, általában a legnagyobb csóró, prolik menőznek az több 100 ezres hitelre felvett telefonjukkal. Normális ember a saját igényeihez mérten vesz mobilt, tehát én hiába engedhetnék meg magamnak legújabb iPhone-t, nem fogom megvenni, mert nincs rá szükségem.

Külföldi nyaralás is olyan, ha az ember nem idióta, normális áron, sőt akár olcsón ki lehet hozni. Minden évben 2x megyek minimum külföldre, filléres repjegyek elérhetőek szinte bárhová, normális szállások is kaphatóak olcsóbbanm int akár itthon. Persze ha a pénzszórás és a kényszeres magamutogatás a cél, akkor az olcsóbb szállás és fapados repülőzés nem lesz menő...

2024. jan. 29. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!