Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Futottatok már bele ilyen őrültbe társkeresőn?
alkalmizni akartam, ráírtam egy srácra. ő gumi nélkül akarta csinálni, én mondtam neki hogy azt csak úgy biztos nem, ragaszkodom a gumihoz. erre elkezdett elhordani mindennek amit a cenzúra miatt nem tudok leírni, csak azért, mert még nem voltam STD szűrésen(ami ettől függetlenül tervben van), de pont ezért meg amúgy is mert nem ismerem, én gumival akartam csinálni. olyan dolgokat állított amiket én tudtam hogy nem igazak, hogy pl a fél város felcsinált már gumi nélkül, ha legközelebb meglát akkor elkap, megvernek..ez volt kb fél éve, most véletlenül megint ráírtam mert másik profija lett, ugyan úgy elhordott mindennek, leírta hogyan tépné ki a belem, aztán letiltott. :D
máskor is rám írt valaki egy profilról aki valószínűleg ugyan ez az ember akiről fogalmam sincs hogy ki, hogy meg fognak találni mert átvertem valami barátját, de ez sem igaz..soha nem tettem másoknak semmi rosszat.
nem foglalkozom vele mert semmi értelme, de azért szerintem ez elég elborult dolog..
nektek volt már hasonló tapasztalatotok? az ilyen emberek mit éreznek egyébként?
kíváncsian várom a hozzászólásokat.
Nekem is van több is. Van egy aki naponta rám írt egy darabig valami mocskos szöveget mert offoltam.
Egy másik eltérő profilokról csak annyit ír hogy hulladék vagyok.
Illetve van egy barátom akinek a képeivel kb évente tuti 1x felregel. Amennyiben véletlen kiszúrom(Mert amúgy nem szoktam nézelődni csak megnézem jött-e levél és lépek is ki) valahogy akkor szólok a havernak. De az is elég beteges hogy valaki évekig használja más képeit. Nagyon durva.
Romeon pont kb 3 napja irt ram valaki, hogy tudja, hogy nem vagyok annyira kelendo, de azt is tudja, hogy fel pest atment mar rajtam es mindenkit letiltok 1-2 tali utan es nagyon remeli, hogy majd elkapok valamit. Es hogy ezt mar mindenki tudja rolam az oldalon.
Majd ezutan letiltott xd
Hasonlóba futottam már, igen. :D Jót röhögtem rajta. Igazából kicsit még goni is voltam, mert szándékosan higgadt, kimért válaszokat adtam, hogy tovább hergeljem, és a hülyéje meg felült a lóra. :DD
22/p
Őszintén, nem.
Max én voltam "őrült", mikor először felregisztráltam Rómeóra, mert túl sokat írogattam azoknak, akiket nem érdekeltem. :D Aztán rájöttem, hogy ez úgy működik, hogyha nincs válasz, vagy rövid válasz van, az kapufa, és jobb nem erőltetni. Így nem is erőltettem, sőt az írogatásról is leszoktam, inkább személyes találkozásra tereltem a témát mihamarabb. Mert amíg az nem történik meg, kb csak fölösleges időhúzás az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!