Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalak, amelyekre 18éves kor alatt is lehet regisztrálni??
Figyelt kérdés
Régóta gondolkodtam már azon, hogy szeretném, hogy legyen valakim de melegként személyes ismerkedés szinte lehetetlen ezért úgy döntöttem szeretnék egy társkereső alkalmazásnak lehetőséget adni, viszont szomorúan vettem eszre, hogy addigi gondolataimat beigazolva a “népszerű társkereső oldalak leírásának mindegyikében szerepel a “18+” leírás, ennek ellenére reméltem itt van már olyan ember aki ebbe beleásta magát is talált olyan oldalt vagy alkalmazást ahol van lehetőség (lehetőleg képekkel, rövid leírással, korral) megadott személyekkel ismerkedni. Remélem lesz használható válasz a kérdésemre is megköszönöm ha valaki tud értelmes válasszal szolgálni.2023. jan. 20. 14:50
1/9 anonim válasza:
Társkeresőkön meg a felhasználók 90%-a kamu. Semmi értelme használni.
2/9 anonim válasza:
Régen a love.hu-nál 14éves kortól lehetett, aztán 16-ra módosították. Most nem tudom mennyi. Biztos kockázatos azért üzemeltetői szempontból.
3/9 anonim válasza:
Még így is megpróbálnám a Tindert. ( A beszélgetés elején leszögezed, hogy máshogy nem tudtad megoldani- persze a minimum azaz 18 éves kort írj.) Igaz, az sem mindegy, hogy hány éves..
4/9 anonim válasza:
Nem 90% az, hanem sokkal több! :(
5/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy van ilyen.
Garantáltan oda vonzaná a pedofilokat.
6/9 anonim válasza:
Csak szerezz barátokat. Lehetőleg lányokat is. Annyival egyszerűbb.
Vagy csak szólíts le valakit. Valószínűleg még iskolába jársz, biztos elég sok lányt látsz.
7/9 A kérdező kommentje:
#3as, igen, en is gondoltam már tinderre vagy valami ilyesmire de az a baj, h ott nagyon keves fiatal srac van es velem egy idos sracokkal szeretnek lenni lehetoleg meg nem szeretnem h annyival idosebbek is nezegessek a profiljaim, kepeim a tinder oldal altal, de lehet megprobalom ha minden kotel szakad.
2023. jan. 21. 07:22
8/9 A kérdező kommentje:
#6 persze, lányokkal én is tudnák ismerkedni azzal nem is lenne baj, viszont nekem a fiuk tetszenek csak is velük akarok ezért nehéz.
2023. jan. 21. 07:27
9/9 anonim válasza:
A chat.hu-n ha jól emlékszem 16 az alsó korhatár, csak a felnőtt vagy szex tartalmú szobák 18+-osak. A Badoon pedig sokszor kiderül, hogy aki 18-19 valójában még csak 17 és most tölti majd, vagy ilyesmi. Persze nem tudom te mennyivel vagy fiatalabb, mert nyilván ja a képen látszik, hogy sokkal akkor szerintem letiltanak. Szóval nem mindegy hogy egy majdnem 18 éves akar átcsúszni a léc alatt, vagy egy 15 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!