Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak hasonló tapasztalataitok társkeresőn?
Regisztrálj egyet kérdező, hamarabb megy, mint a grindr. Először én se akartam, aztán sok szempontból hasznosnak találtam.
Egy hátránya tényleg van, hogy ott sokan nem annyira akarnak találkozni, hanem csak online recsivel igényeiket kielégíteni.
En is hasznom mindket appot. A snap arra jo, hogy tudjam valos kepet kapok nem valami netrol lenyultat. Sajnos a meleg tarskeresokon rengeteg a kamus. Letoltenek netrol kepeket es elkuldik mint sajatot. Aztan nyilvan varnak toled is kepet. Snapen amit kapsz tudhatod, hogy akkor keszul tehat valos illetve nehezebben is mentheto le a masik fel reszerol.
Tapasztalatom szerint aki nem akar snapet (ingyenes, 2 perc reggelni, anonim) az nem jatszik nyilt lapokal igy altalaban en sem folytatom az ismerkedest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!