Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak hasonló tapasztalataito...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak hasonló tapasztalataitok társkeresőn?

Figyelt kérdés
Én ma Grindr-en elkezdtem ismerkedni egy sráccal, nagyon bejöttünk egymásnak, erre most meggyanusított, hogy kamus vagyok, elkérte a Snapchatem. Nekem nincs Snapchatem, mondtam neki, erre letiltott. Még esélyt sem adott, hogy bebizonyítsam, hogy nem vagyok kamu. Ti is találkoztok hasonló őrültekkel?

2023. jan. 30. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem a snapchatet, sokszor volt hogy miután ezt mondtam, off volt a dolog. Valószínűsítem hogy ott akarnak sokan képeket cserélni és csak arra használják az appot, hogy megtalálják azokat akik erre vevők..
2023. jan. 30. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Regisztrálj egyet kérdező, hamarabb megy, mint a grindr. Először én se akartam, aztán sok szempontból hasznosnak találtam.

Egy hátránya tényleg van, hogy ott sokan nem annyira akarnak találkozni, hanem csak online recsivel igényeiket kielégíteni.

2023. jan. 31. 00:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos társkereső probléma, minden kamusnak számít ha nem úgy történik mint amire számít. Használom a snapet, de csak pár haverral streakelek azt ennyi, nem veszek fel random embereket, ha meg ezen megsértődik, mehet az útjára. Ha meg szeretnél valamit tőle valamit, akkor csinálj neki egy profilt, küld el a faced meg az instádat, aztán meglátja hogy nem vagy kamus. Ha meg még mindig egy sértődött kisgyereket játszik, hagyd ott, ilyenekkel nem érdemes foglalkozni
2023. jan. 31. 01:22
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Aki ilyen az jobb ha kimarad hisz IQ light. Másba is ilyen “korrekten” lenne a “vita” vele.
2023. jan. 31. 08:26
 5/5 anonim ***** válasza:
89%

En is hasznom mindket appot. A snap arra jo, hogy tudjam valos kepet kapok nem valami netrol lenyultat. Sajnos a meleg tarskeresokon rengeteg a kamus. Letoltenek netrol kepeket es elkuldik mint sajatot. Aztan nyilvan varnak toled is kepet. Snapen amit kapsz tudhatod, hogy akkor keszul tehat valos illetve nehezebben is mentheto le a masik fel reszerol.

Tapasztalatom szerint aki nem akar snapet (ingyenes, 2 perc reggelni, anonim) az nem jatszik nyilt lapokal igy altalaban en sem folytatom az ismerkedest.

2023. márc. 3. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!