Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki komoly célból próbál ismerkedni érzett már hasonló kiábrándulást vagy csalódottságot?
Itt álok 21 évesen, tök átlagos fiúnak mondanám magam, de sajnos nem tudom megélni a vágyaimat és céljaimat. A kémiában és összhangban hiszek és nem csak a külsőségekben... Ezzel nem azt mondom, hogy a külső nem fontos, mert igenis az de úgy érzem, ami a társkeresőkön megy az nem normális.
Tettrekészen és határozottan szeretnék ismerkedni, mint passzív srác. Leginkább a korosztályomat szeretném megkérdezni (20+), nektek mi volt az a pont, amikor csalódottak voltatok és hogy jött el a változás pillanata, illetve ha lett párotok Őt hol ismertétek meg?
Ha valaki szeretne, akkor privátban is írhat.
Sokszor megbotránkozom, hogy mi megy pl. Romeon. Szerintem ez nem normális dolog. Én az őszinteségen és bizalmon alapuló kapcsolat híve vagyok, sajnos igazán jó kapcsolatban még nem volt részem.
Néha sok amit látok ezeken az oldalakon és akkor törlöm magam, tartok kis szünetet, de végül mindig vissza kell mennem mert máshogyan szinte lehetetlen :(
23f
Én néha-néha felregisztrálok romeora, újra adok esélyt az oldalnak, de ami ott van... Nem éértem és nem is fogom felfogni, hogy mi értelme kitölteni a nyüves adatlapot, ha senki nem olvassa el. Miért ajánlanak egy csomóan pénzt, mintha ku.va lennék. Miért nem válaszolnak és tűnnek el a szia után az emberek. Akik rám írtak kép nélkül milyen alapon akarnak még több képet kapni. A kulturáltság csíráiban nem látszik egy-egy emberen, akin meg mégis, az is eltűnik egy hét alatt. Miért kell egyből ku.vaanyázni, ha valakinek megmondod, hogy nem tetszik. stb.. hosszú a lista nem folytatom, de ilyenek miatt én mindig egy héten belül törlöm is magam, mert undorító az egész.
Én már csak élőben ismerkedek, bárokban, szaunában, partikon, szórakozóhelyen, villamoson, utcán, stb.. Ahogy az élet hozza, mert online az emberek túlságosan elengedik magukat, és nem is gondolom, hogy túl biztonságos. Speciel a romeo oldala programozási szempontból katasztrófa, egy programozó ismerősöm mutatta, hogy milyen rohadt könnyű feltörni az egészet...
Én a pasijaim vagy élőben ismertem meg mind, vagy pl itt
25f
18 eves vagyok, nem volt meg sajnos kapcsolatom, de elmondhatatlanul szeretnék mar ismerkedni vegre :)
Sajnos tarskereson eselytelen szinte, mint ahogy leirtak mar elottem, ami ott megy rettenet.:(
Eloben megint semmi eselyem :D kisvarosi vagyok sajnos elegge magamba fordulo szemely, de jovore mar megyek Szegedre(ha felvesznek:D ) es nagyon nagyon remelem, hogy ott vegre sikerul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!