Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most ez komoly vagy ez is egy...

Most ez komoly vagy ez is egy nagy csalás mint egy csomó hasonló cég?

Figyelt kérdés

[link]

Jó nekem nincs igényem felső kategóriás autóra,nekem jó az enyém de durva,hogy autó és pénz csalival bárkit be lehet rángatni bármibe.Tudom a szegénység és ugye megfelelő pénz össz3eg említése esetén a szegény ember agya kikapcsol és csak a pénzre koncentrál,jobb élet vagy esetleg luxus amit a nagyok is megtehetnek.Én már elég szkeptikusan állok az ilyen üzletekhez.Kicsit olyan ez mint amikor pl egy nő a pénzemért vagy az autómért szeret de ne azért szeressen hanem magamért,itt is mondják a videóban,hogy olyanokat keresünk akik felső kategóriás autót akarnak.De miért akar a legtöbb ember felső kategóriás drága autót?Minek mutatni ki vagyok?Minek rázni a rongyot?Azt bírom pl mikor valaki meg vesz egy drágább autót enni meg alig van valamit,vagy hitelkárosult lesz miatta.Szomorú,hogy ennyire a látszatra adnak és szomorú,hogy be lehet palizni még mindig embereket.

2019. febr. 19. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:

4 hónap alatt 40 embert fogtak össze Facebookon (oldal kedvelői/követői száma). Tudom hogy nem ekörül forog a világ és nem minden a Facebook-statisztika, de elég jelzésértékű hogy nem sok embert lehet ezzel bepalizni.

Ordít róla, hogy piramisjáték az egész, plusz az aprócska 50 ezer forintos költség amit említenek, pont elég hogy megszedjék magukat néhány naiv emberből. Ez annyiszor 50 gondolom, ahány új ember belép a rendszerbe, hiszen nekik adják el azt a fantasztikus tudományt amivel még több embert lehet behálózni.

Ebből már látszik is, hogy a rendszer elindítója lesz milliárdos, meg akik a piramis csúcsán voltak, mert minden új tag az ő pénzüket növeli közvetetten vagy közvetlenül.

2019. febr. 19. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:

valószínűleg kamu

bár van egy ehhez hasonló, amiért szintén nem rajongok, és jó eséllyel 1-2 éven belül bedől

de abból egy rokonomnak tényleg lett autója, igaz nem 4 hónap kellett, hanem 2 év

és nem Jaguarja lett, hanem egy kisautó, de zsírúj, 4.5 millióért

2019. febr. 19. 14:53
 3/7 A kérdező kommentje:

# 1

Csak olyan durva,néztem az első videót az idősebb nő amiben beszélt,hogy ilyen rezzenéstelen mosolygós arccal képesek bepalizni embereket csupán a vagyoni dolgokért.Nekem ez ledöbbentő néha elképzelem ezeket az embereket a hétköznapokban mikor pl családdal vagy barátokkal beszél és mosolyogva mondja ,jaj nyugi bennem megbízhatsz...

2019. febr. 19. 15:33
 4/7 A kérdező kommentje:

# 2

Ez melyik cég,mert két ilyet is tudok?

Az első volt az illferro kft s balhé,aztán nem rég egy két éve bejött valami ingyen autós cég is,hogy volt egy katalógus alsó kategóriától felső luxus kategóriáig leginkább csak német autók be fizetett az ember xy összeget vagyis bérelte az autót és 2 évente cserélődött volna azt hiszem.A lényeg csak a benzint kellett volna fizetni minden mást a cég fizetett volna szerviz,gumik,biztosítás meg ilyesmit,de a benzinre is lehet volna igényelni valami benzin utalványt is.A lényeg fel vett valaki ismerősnek és be akarta adni micsoda fantasztikus lehetőség ingyen autó csak mondjuk 150Eft ot befizetek és már használhatom is 2 évig max 50000km ig az autót.Mondtam neki ,hogy friss az üzlet várjunk még vele azt mondta,hogy várhatok de már sokan megigényelték az autót ő is köztük meg már vannak aki k átvették,több országban is volt irodája a cégnek,de legtöbb helyen csalással kötöttek beléjük,ők cáfolni próbálták.A lényeg mindig küldözgetett az ismerősöm videókat,hogy épp ár veszik emberk az autókat meg ilyesmi meg egyszer nagy nehezen német nyelven de ki tudtam könyörögni tőle egy 11 oldalas szerződést.De nem volt szükség a lefordítására mert már nem válaszol az ismerősöm :) vagyis valószínű bebukott a cég mert a német honlapja is már csak úgy van semmit nem lehet vele kezdeni.

Ez lehet pont hozzá fűződik [link]

Most meg itt ez a felső kategóriás autót akarsz cég,pofám leszakadna ilyen csaló lennék.

2019. febr. 19. 15:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja a másodiknak meg dexcar volt a neve
2019. febr. 19. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:

amit linkeltél, arról beszéltem

nagyjából a cikkel értek egyet, tipikus pilótajáték

aki korán beszállt, mint a rokonom, annam tuti biznisz... akik később fognak, azt nem tudni mi lesz

2019. febr. 19. 20:13
 7/7 A kérdező kommentje:

# 6

Elméletileg ez lenne az,de a múltkor még nem működött ez az oldal.Most nem tudom az egész csalás e vagy mindenből magyarországon csinálnak csalást.

[link]

2019. febr. 19. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!