Találkozott már valaki ilyen, vagy hasonló csalóval?
Mind a 2en feljelentést kell(ene) tennetek az illető ellen, hisz mind a kettőtöket megkárosított, szándékosan félrevezetett és átvert.
Pénzre kb keresztet vethettek, hogy felezitek e a veszteséget, az rajtatok múlik!
Írásban ment a kommunikáció részedről, meg a másik fél részéről azzal, aki átvert titeket? Ha igen, akkor az bizonyíték ellene a rendőrségen!
Aki átvette a pc cuccot személyesen, annak tudod a nevét? Hisz ő is benne lehetett a buliba, ismerte azt aki átvert titeket, és vagy bűnrészes vagy ő is csak egy balek ki át lett verve!
Szia, van írásos bizonyíték, igen.
a nevét is tudom, sőt tanú is volt mikor az "uzlet" lezajlott. Mikor kérdőre lett vonva, letiltott engem is, és az atvert illetőt is, valamint természetesen tagadta, hogy velem valaha is találkozott vagy kapcsolatba lépett, szerencsémre tudom igazolni, hogy ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!