Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság csak ilyen fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság csak ilyen fiúnak van lehetősége ismerkedésre, párkapcsolatra, házasságra egy valamirevaló nővel? A Többi futottak még?

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 21. 06:45
 1/10 anonim ***** válasza:

a csávó hasonló árnyalatú kék inget vett fel a farmerhoz és valami fehér szabadidőcipőt...

egy eljegyzési fotózásra...

nincs ebben a csávóban semmi elérhetetlen szint

2014. máj. 21. 07:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy te magad mit válaszolnál erre a kérdésre?
2014. máj. 21. 07:22
 3/10 anonim ***** válasza:
ez a fiú nem az esetem
2014. máj. 21. 08:13
 4/10 anonim ***** válasza:
A pasim távolról sem így néz ki és van stílus érzéke, ha minden jól megy, jövőre összeházasodunk. Amúgy te mit tudsz felmutatni azért, hogy neked legalább hasonló barátnőd legyen? Csak egy kérdés..
2014. máj. 21. 08:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a csaj sem egy olyan aki után futnék...
2014. máj. 21. 08:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, szerintem ennél a párnál ha csak a külsőt nézzük a csaj járt jól.
2014. máj. 21. 08:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a lényeg, hogy szeretik egymást és egymásra találtak. Mondjuk akinek csak a külső a fontos, az valahol megérdemli, hogy egyedül marad, mert az egy olyan verseny, hogy legalább ugyan annyit kell teljesíteni, mint a másiknak. De ennél a párnál látszik, hogy nem ez volt a lényeg, mint ahogy az ilyen párok esetében sosem az a lényeg.
2014. máj. 21. 08:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Hat a csaj nem egy fönyeremény.

Elkel mindenki elöbb utóbb..csak nem mindegy ki viszi :)

2014. máj. 21. 09:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyilván ki kell nézzen valahogy az illető, ha párkapcsolatot szeretne, később házasságot stb... Nyilván nem lehet senki sem igénytelen több szempontból is.

Na most ugye maga a ruha összeállítás is más tészta mert szerintem a képen látható csávónak nincs túl nagy érzéke ehhez, és a legtöbb átlagos ember ezt a szintet bőven eltudja érni.

Meg ugye az ismerkedés, ha valaki párt szeretne magának, nyilván nem a külsőt kell nézni, jó az is számít persze de megint más mit takar a külső, mert aki kívül szép, belül lehet csúnya, rothadó, nem sorolom mi. Aztán fordítva.

De aki kívül és belül is szép, azoknak is lehetnek olyan dolgai ami nem jön e mindenkinek.

Nyilván a srác valamivel megfogta a lányt, és fordítva is így van. Sokan jönnek össze olyan emberekkel akit sokan elkerülnének valami miatt.

Én barátnőm is nagyon csinos lány, bár eléggé olyan átlagos lány ami sok ismerősömnek nem jön be. Mindenki csodálkozott rajta hogy nekem ő kell de megértik mivel, aranyos lány. Én sem vagyok egy álompasi a nők szemébe, mivel van rajtam nem kevés felesleg, és hiába fogytam nagyon sokat még mindig van bőven, és mondják hogy nem ez számít főleg a barátnőm, ő helyesnek talált már az első alkalommal pedig akkor eszméletlen kövér voltam még, és az öltözködésem is olyan semmilyen volt mert azt hordtam ami rám jött. Most hogy az elmúlt 3-4 hónapban picit összetudtam kapni magam mert jobbnál jobb ruhákat találtam és sokan megjegyezték ezzel hogy eszméletlen sokat változtam, meg így tényleg kinézek valahogy már, sokak szerint és így több esélyt kapok az ismerkedésre.

A barátnőm is sokat segít ebbe, neki hihetetlen jó ízlése van, hasonló az enyémhez, és ha a kettő megvan, mert ha a két fél sok dolgokban egyet ért akkor persze hogy van kilátás a jövőjükre is.

Én azt mondom ezzel hogy akár hogy is néz ki az ember, ha bizonyos szinten összekapja magát és nem szakadt teljesen ízléstelen ruhákban mászkál meg van benne egyéniség, annak nem lehetnek gondjai az ismerkedéssel. Na meg persze az önbizalom a legfontosabb!

2014. máj. 21. 10:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Hat a sracnak nincs stiluserzeke :D
2014. máj. 21. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!