Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya pasi hogy lehet boldog, ha az egyetlen lehetősége a párkapcsolatra az, ha olyannal jön össze, akit nem tart vonzónak?
Legyél gazdag.
Örülök, hogy segíthettem. :)
Akkor nem (csak) az a gond Vele, hogy csúnya, hanem hogy kapcsolatfüggő...mindenáron kell neki valaki, mert nem képes megállni a saját lábán...így hogyan lehetne támasza bárkinek is egy kapcsolatban?
Tessék kialakítani egy életet, és ne az elveidből faragj le, mert akkor csak egy gazdag, csúnya férfi lehet belőled, ami nem éppen tiszteletreméltó...
Ha úgy érzed ,hogy a külsődön múlik minden, azért azon mindig lehet javítani.
De tudom te hónapokon, éveken keresztül napi 2-3 órát eltöltöttél ezzel,hogy javíts rajta:)
Tudom, tudom
Ebben a világban emberek millióinak nincs tiszta ivóvizük, emberek százait ölik meg a neo-nácik, a transzneműeket a legtöbb országban kirúghatják a nemük miatt, a rasszizmus valós probléma, a szexizmus szintén, és te azon nyivákolsz, hogy nincs barátnőd?
Gáz.
Te vagy a gáz. Igen, ezek létező problémák, de nem hiszem, hogy téged boldogítana egy magánéleti válság esetén, hogy "bezzeg másoknak mennyivel rosszabb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!