Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-36 közötti nők! Járnátok egy 37 éves 184 magas
sportos testalkatú irodista és katolikus budapestivel?
49# ez nem a Balázska, egy alkoholista képes leszokni, és értékes tagja lehet a társadalomnak, de akár alkoholistaként is lehet nője. Ellenben aki ilyen sötét, mint a kérdező, az megváltoztathatatlan, mert értelmesebb sehogyan sem lesz. Még mindig nem tudom, hova hányjak, ez mindennek a legalja, amit ez a "kereszténycel" leművel.
2024. jan. 31. 08:20
52/60 A kérdező kommentje:
51-es mégis mi a konkrét problémád áruld már el ? Borzalmas hogy ítélkezel és gyűlölködsz mikor én senkinek sem ártottam.
Kereszténycel 37F
Oké, most már fejezd be, mielőtt lehányom a monitort. Semmiféle gyűlölködésről nem volt szó, ezt te hantázod hozzá. Undorról írtam. Valahol mélyen nagyon tudom tisztelni az olyan embereket, akik hitből cselekszenek, és aszerint is élnek. Egy volt osztálytársam dominikánus szerzetes lett, a nehéz sorsú emberek megsegítésére tette fel az életét. Vagy ott vannak a Krisnások, akik lemondanak a világi hívságokról, ételt osztanak a hajléktalanoknak. Teréz anya, aki leprásokat ápol. De aki úgy kiáltja ki magát kereszténynek, hogy esze ágában sincs a gyengéket, elesetteket segíteni, az egészben csak a programok, a bulika érdekli, meg hogy ezen keresztül esetleg puncihoz jusson, attól undorodom, és megvetem. Eddig még valahol sajnáltalak is, meg drukkoltam, hogy képes legyél belátni, hogy hol hibáztál, és fejlődni, de neked ez eszed ágában sem volt, ellenben szándékosan az emberi rohadtságnak egy olyan szintjére léptél, ahol már helye sincs másnak, mint az undornak.
2024. jan. 31. 09:30
Azt tudod, ugye, hogy a hét szentség egyike a házasság szentsége. Azt nem fogják neked kiszolgáltatni, csak mert te görcsösen hajtogatod, hogy most kéred a további 6 kiszolgáltatását. Egy másik pedig az utolsó kenet, ugye. Azt is most akarod? Mondjuk ahhoz nem szükséges felnőttnek lenni...
Annyira tankönyvízűen nyilatkozol a vallásról! Csak bemagoltad, vagy érzel is valamit? Alapvető dolgokkal nem vagy tisztában és osztod itt az észt.
2024. febr. 1. 14:03
55/60 A kérdező kommentje:
54-es azt tudom hogy szeretem Jézust és Istent. Sőt a felebarátaimat, téged is. Vallásról vitatkozni szerintem parttalan vita :). Jézus értünk halt meg, ez a lényeg.
Szeretettel,Kereszténycel
És azokat a nőket is szereted, akik visszautasítanak? :D
Naugye.
2024. febr. 1. 14:18
57/60 A kérdező kommentje:
56-os igen szeretem őket is.
2024. febr. 1. 16:13
Dehogy szereted kérdező! Hiszen úgy emlegeted a másik kérdésed alatt, hogy neked miért nem "jut" nő. Mint valami tárgy.
2024. febr. 1. 16:16
A te biológiai órád jár le Cucuka.
Naomi Campbell 56 évesen szülte a második babáját.
Tudod ez úgy van, hogy a nőknek abbamarad a menstruáció, de az néhány hormon injekcióval beindítható. A férfiak spermiuma 35 kor után gyors romlásnak indul, és ezen bizony semmiféle hormonos kezelés nem segít.
2024. febr. 2. 17:39
Kapcsolódó kérdések: