Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-36 közötti nők! Járnátok egy 37 éves 184 magas sportos testalkatú irodista és katolikus budapestivel?
Elég kevés infó.
Mit szeret csinálni, miket olvas, ki a kedvenc írója, szereti-e a művészeteket, szeret-e kiállításra járni, mi volt a legjobb hely, ahol eddig járt? Számtalan fontos kérdés... Meg úgy egyáltalán mit dolgozik? Az hogy irodaistaként definiálja magát, nem túl szimpatikus. Én is irodában dolgozom, de el tudom mondani, hogy mi a foglalkozásom. Ezer dolgot lehet irodából csinálni.
Hát attól függ mennyit keres. Illetve azért 37 évesen irodista, akkor ne kis csicska legyen, hanem MINIMUM valamilyen kisfőnök, de inkább nagy.
19/L
Ez a katolikus duma új nekem.
Incike, megtértél?
Menj el a hit gyülijébe, ott keresnek neked frankó csinos menyecskét, frankón. Az úr előtt nincsen szép meg csúnya, csak tisztalelkű. Mondjuk ezen még dolgoznod kell, de pár miatyánk meg üdvözlégymária csodát tehet.
Ott biztos szivesebben hallgatják majd a siralmaidat, mert őszintén én már rohadtul unom.
37# egyetértek. Az, hogy köze nincs a keresztény értékrendhez nem baj, ismerjük azokat, akik épp most jönnek a templomból, beleillik.
De belőlem már allergiás reakciót vált ki a 184cm, irodista, sportos testalkat paraméterek egy hozzászólásban való olvasása.
Mert nem baj az, hogy vannak tini meg huszonéves éretlen bakfisok, akik néha marhaságot írnak vagy kérdeznek, de kedvenc kérdezőnk hányingerig ismétli a szánalmas baromságait, és egy anonim fórum, mint ez, sajnos táptalaja az ilyen barmoknak.
36-os és 37-es: keresztény vagyok, meg vagyok keresztelve csak a felnőttkorban kiszolgáltatásra kerülő szentségeket nem vettem fel amiket a Katolikus egyház szolgáltat ki ( a hétszentségből egyedül a keresztség van meg ).
Egy katolikus incel
#39-es
Akkor jó tanulást a katekumenátusban, mert rádfér... Főleg annak kapcsán, amit a keresztény teológia a nők méltóságáról és a házasság értelméről tanít.
(Egy katolikus nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!