Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-36 közötti nők! Járnátok egy 37 éves 184 magas sportos testalkatú irodista és katolikus budapestivel?
Figyelt kérdés
2024. jan. 28. 13:30
21/60 anonim válasza:
31 vagyok, de mégha úgy néznél ki mint Alain Delon akkor se kellenél. Se jogsi, se autó, ráadásul szülőgépnek nézed a nőket és még valláskárosult is vagy. Soha nem lenne esélyed. :)
22/60 anonim válasza:
Bírom, mikor valaki a foglalkozásáról annyit tud mondani,hogy irodista. Mintha az egy konkrét dolog lenne. Ezerféle pozíció van, amit irodában művelnek.
23/60 anonim válasza:
17# Gondolkoznod talán neked kellene, most néztem rá, a KSH és az orvosi statisztikák szerint is a szülések 18%-a történik a 35+ korosztályban, azaz minden 5. gyerek. Nyilván toronymagasan több nő szül a negyvenes évei körül, mint mondjuk ötven felett, de ilyen baromságot azért nem kellene kitalálni, hogy 37-38 éves nők túl vannak a biológiai órájukon, ez a józan észnek, a tapasztalatnak, az ember biológiájának is ellentmond.
24/60 anonim válasza:
"Csak érettségi" - válaszolnál, hogy egy középfokú végzettséggel rendelkező banki ügyintéző, könyvelő, intenzív szakápoló, tesztechnikus végzettsége, tudása, hasznossága miért is van a te büfészakos diplomáddal történő irodista papírtologatás alatt a szemedben? Egyetemi végzettségem van, mielőtt belémállnál, de ha valaki ilyen tapló, arcoskodó megnyilvánulást eleresztene egy randin, a kávém sem innám meg. Az agyhalott megjegyzésed a biológiai óráról meg csak a hab a tortán, azt még 8 általánossal is illene tudni, hogy egy 38 körüli nő még a közelében sincs a menopauzának.
25/60 anonim válasza:
24- de neki a plébánián azt mondták, úgyhogy úgy van...
28/60 anonim válasza:
27# szerinted mennyire lehet valláskárosult, ha még nőt is az alapján keres, amit a plébánián mondtak neki? 😁
29/60 anonim válasza:
Ha csak ennyiből kellene választani, akkor nem, mert nem ismerem.
30/60 anonim válasza:
Nem. Csak és kizárólag reformátusokkal, mert én is az vagyok ....🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!