Milyen a Budapesti Pázmány Péter katolikus egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi kara?
Figyelt kérdés
Valamelyikőtök/esetleg ismerősötök járt oda vagy hallott már róla véleményeket?
Most vagyok elsős a gimiben, és már biztosra eldöntöttem, hogy ezen a karon szeretnék tanulni gimi után (azon belül a szociológiai szakon)
Meg még annyi, hogy hány ponttól vesznek fel?
Unokatesóm barátnője is oda jár, de ő az államtudományi karra. :)
2022. dec. 29. 18:07
1/4 anonim válasza:
Most még lényegtelen infókat kapsz, majd 2 év múlva ráérsz érdeklődni.
2/4 anonim válasza:
Ami a ponthatárt illeti, az képlékeny, de olyan 340 pont körül mozog. A tanárok zöme segítőkész, amit végeznek, az tényleg oktató jellegű, és tapasztalataim szerint nem lekezelőek a hallgatókkal, hanem magukhoz emelik őket. A közösség is többnyire barátságos és befogadó.
3/4 anonim válasza:
Én most vagyok elsőéves. Nagyon szeretem. Jó a közösség, a tanárok jól képzettek. Nagyon szeretek ide járni.
4/4 anonim válasza:
Jó előre gondolkodsz kilencedikes létedre:) Ami persze nem baj. Én csak jókat hallottam a PPKE BTK-ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!