Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy néz ki egy átlagos férfi?
Figyelt kérdés
Ha az átlag 10/5, akkor én 10/6-os vagyok. Mégis nagyon ritkán van matchem tinderen és badoon (pedig nem vagyok válogatós csajok terén).
Gondolom akkor lehet én képzelem magam tévesen átlagosnak/átlag felettinek.
Linkelnétek képeket, hogy legyen viszonyítási alapom?
Akinek nincs kedve googleban keresgélni, az megteheti innen is: [link]
(Ha nagyon unatkoztok, akkor átlag csajokat is küldhettek)
jan. 27. 16:57
41/41 anonim válasza:
Az átlagos azt jelenti, hogy se negatív se ppzitív értelemben nincs benne semmi extrém. Tehát nem kiemelkedő. Átlagos ember nagyon széles skálán mozog, lehet kövér, lehet vékony, magas, alacsony, a lényeg, hogy úgy összhatásra nincs benne semmi olyan, hogy az ember utánfordulna az utcán. A tipikus szürke, nem kiemelkedő ember. ettől még lehet vonzó, lehet szép is, csak olyan tipikus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!