Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hogy néz ki egy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogy néz ki egy átlagos férfi?

Figyelt kérdés

Ha az átlag 10/5, akkor én 10/6-os vagyok. Mégis nagyon ritkán van matchem tinderen és badoon (pedig nem vagyok válogatós csajok terén).

Gondolom akkor lehet én képzelem magam tévesen átlagosnak/átlag felettinek.

Linkelnétek képeket, hogy legyen viszonyítási alapom?

Akinek nincs kedve googleban keresgélni, az megteheti innen is: [link]

(Ha nagyon unatkoztok, akkor átlag csajokat is küldhettek)

jan. 27. 16:57
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
96%

9

Ezért nem "jut" nektek átlagos nő.

jan. 27. 18:14
 12/41 anonim ***** válasza:
84%
10. hsz-val értek egyet, szerintem a 7-es nő kifejezetten helyes, a vonásai szépek.
jan. 27. 18:16
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
A 7&8-as által linkelt emberek tök passzolnának szerintem. :)
jan. 27. 18:18
 14/41 A kérdező kommentje:
Szerintem se rossz a 7-es nő. Mondjuk hozzám idős. 21-30 között van az én korosztályom.
jan. 27. 18:21
 15/41 anonim ***** válasza:
87%
9: én linkeltem be a hölgyet, mégis meg tudnád mondani, hogy mi a csúnya benne? Ápolt, igényes, értelmes tekintet, kellemes vonások. Igaz, nem szupermodell, meg nem is húsz éves, de a csúnyától azért baromi messze van. Ha társat keresnék és a korosztályom lenne, simán randiznék vele.
jan. 27. 18:26
 16/41 anonim ***** válasza:
98%
Szép haja van és nem néz ki 41-nek egyáltalán, én se értem mi a probléma vele komolyan. Átlagos kinézetű.
jan. 27. 18:28
 17/41 anonim ***** válasza:
2%

Én nem vagyok egy nagy válogatós, de a 7-es által linkelt nőben szerintem szép nincs, viszont azt sem mondanám rá, hogy fú, de ronda lenne. Az a baj, hogy a szemüveg nagyon "bénává" teszi a nők fejét, nagyon rosszul áll nekik, de az a nő szerintem szemüveg nélkül sem nézne ki valami jól.

A Kitana által linkelt srác valóban totál átlagos.

A 8-as által linkelt, 39 éves csávó szerintem az átlagnál jóképűbb, ha megnézitek a többi képét is.

jan. 27. 18:40
 18/41 anonim ***** válasza:
5/10 és 6/10 - így a helyes.
jan. 27. 18:41
 19/41 anonim ***** válasza:
Nah, utolsó link kinek szúrta a szemét? 🤣 Átlag képeket kértetek
jan. 27. 19:36
 20/41 anonim ***** válasza:
0%

15>9

Én voltam akinek nem jött be a kép. Igazából nem ronda csak a szemüveg szerintem hátrány. Kicsit ducinak is látszik az arca szerint (bár nem tudjuk a teste milyen). És lehet tévedek de 40 felett lehet a kora. Én 32 éves vagyok és nekem túl öreges. Kb ennyi

jan. 27. 20:27
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!