Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogy néz ki egy átlagos férfi?
Ha az átlag 10/5, akkor én 10/6-os vagyok. Mégis nagyon ritkán van matchem tinderen és badoon (pedig nem vagyok válogatós csajok terén).
Gondolom akkor lehet én képzelem magam tévesen átlagosnak/átlag felettinek.
Linkelnétek képeket, hogy legyen viszonyítási alapom?
Akinek nincs kedve googleban keresgélni, az megteheti innen is: [link]
(Ha nagyon unatkoztok, akkor átlag csajokat is küldhettek)
Úgy látom itt sokan nincsenek tisztában az álagos, az átlag alatti és átlag feletti jelentésével.
A 7es teljesen álagos. De ezt itt rengetegen sértésnek beszik. Azt mondják ő álag feletti. Akkor neketek mi az átlag?
A fogatlan elhízott?
Segítek, az már az átlag alatti..
"Haja szép, és a csaj ápolt."
A haja csak hosszú, de látványosan szar szerkezetű. Ápoltságot miben vélsz felfedezni? Hogy a haját hagyja ilyen kócos-szöszös hatásúnak, mintha nem is fésülködött volna? Egy vasalóval sem ment végig rajta legalább a látszat kedvéért, ápoló termékeknek nyoma sincs. A szemöldöke formázott, oké. Az ajka cserepes, még egy fotó erejéig sem volt képes kezdeni vele valamit. A bőre állapota valószínűleg egy szerencsés adottság, mert különösebb törődésnek azon sincs nyoma, kb. letudja egy mezei arclemosó + hidratáló kombóval.
"(Úgy saccra szerintem az alakja is jó lehet, legalábbis átlagos testalkat)."
Inkább a túlsúly határán billeghet... Ekkora feje (főleg szem alattól nézve) és nyaka ritkán van egy nem husi nőnek. Bár most görgetek lejjebb, írja is, hogy pár kiló plusz.
"de tényleg átlagnak számít egy ilyen jellegtelen csaj."
Itt most a termeszetes adittsagokrol van szó. Nem arról, hogy hány kiló vakolatot Ken magára
Ne idegesítsetek már fel.
Amióta ki lett írva ez a kérdés, akárhányszor megnyitottam a 7es kommentelő által linkelt nő képét, eddig MINDIG rondának láttam. Megint megpróbáltam, hátha ezúttal az lesz a véleményem róla, hogy átlagos, de nem, megint csúnyának látom.
Nekem még szexre sem kéne, nemhogy felvállalni párkapcsolatra. Szexeltem már "nem túl jó nő" kategóriás csajokkal, de ez a nő még azokhoz sincs közel.
38
Szerintem a nők azért mondják rá, hogy átlag, hogy utána saját magukat átlag felettinek nevezhessék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!