Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hogy néz ki egy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogy néz ki egy átlagos férfi?

Figyelt kérdés

Ha az átlag 10/5, akkor én 10/6-os vagyok. Mégis nagyon ritkán van matchem tinderen és badoon (pedig nem vagyok válogatós csajok terén).

Gondolom akkor lehet én képzelem magam tévesen átlagosnak/átlag felettinek.

Linkelnétek képeket, hogy legyen viszonyítási alapom?

Akinek nincs kedve googleban keresgélni, az megteheti innen is: [link]

(Ha nagyon unatkoztok, akkor átlag csajokat is küldhettek)

jan. 27. 16:57
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
83%
A 7-es nőre szerintem ugyanaz igaz, amit a 6-os férfiról írtam. Semmi komoly gond nincs vele, csak nem feltűnő, a szemüvegtől tűnik jellegtelennek leginkább, olyan mintha kicsit kisebbítené is a szemét, a haja meg csak nő ahogy van, de ahhoz képest, hogy elvileg 40 éves, teljesen jól néz ki.
jan. 28. 10:54
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom itt sokan nincsenek tisztában az álagos, az átlag alatti és átlag feletti jelentésével.

A 7es teljesen álagos. De ezt itt rengetegen sértésnek beszik. Azt mondják ő álag feletti. Akkor neketek mi az átlag?

A fogatlan elhízott?

Segítek, az már az átlag alatti..

jan. 28. 10:58
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
32# meg hát úgy az objektív megítéléssel sem. Tök nem az volt a kérdés, hogy a belinkelt emberekkel ki miért (pl más korosztály érthetően) nem jönne össze, hanem hogy hogyan néz ki egy a vonzerejét tekintve kb átlagos ember. Átlagos= se nem feltűnően szép, se nem ronda, se nem fiatal, se nem öreg, se nem kövér, se nem vékony, stb.
jan. 28. 11:13
 34/41 anonim ***** válasza:
43%

"Haja szép, és a csaj ápolt."

A haja csak hosszú, de látványosan szar szerkezetű. Ápoltságot miben vélsz felfedezni? Hogy a haját hagyja ilyen kócos-szöszös hatásúnak, mintha nem is fésülködött volna? Egy vasalóval sem ment végig rajta legalább a látszat kedvéért, ápoló termékeknek nyoma sincs. A szemöldöke formázott, oké. Az ajka cserepes, még egy fotó erejéig sem volt képes kezdeni vele valamit. A bőre állapota valószínűleg egy szerencsés adottság, mert különösebb törődésnek azon sincs nyoma, kb. letudja egy mezei arclemosó + hidratáló kombóval.

"(Úgy saccra szerintem az alakja is jó lehet, legalábbis átlagos testalkat)."

Inkább a túlsúly határán billeghet... Ekkora feje (főleg szem alattól nézve) és nyaka ritkán van egy nem husi nőnek. Bár most görgetek lejjebb, írja is, hogy pár kiló plusz.

jan. 28. 11:15
 35/41 anonim ***** válasza:
91%

"de tényleg átlagnak számít egy ilyen jellegtelen csaj."

Itt most a termeszetes adittsagokrol van szó. Nem arról, hogy hány kiló vakolatot Ken magára

jan. 28. 15:19
 36/41 Barito ***** válasza:
Szerintem jobb csaj az átlagnál. Örülnék, ha összejönne velem.
jan. 28. 15:32
 37/41 anonim ***** válasza:
36# hát hajrá, írj rá.
jan. 28. 15:49
 38/41 anonim ***** válasza:
37%

Ne idegesítsetek már fel.

Amióta ki lett írva ez a kérdés, akárhányszor megnyitottam a 7es kommentelő által linkelt nő képét, eddig MINDIG rondának láttam. Megint megpróbáltam, hátha ezúttal az lesz a véleményem róla, hogy átlagos, de nem, megint csúnyának látom.

Nekem még szexre sem kéne, nemhogy felvállalni párkapcsolatra. Szexeltem már "nem túl jó nő" kategóriás csajokkal, de ez a nő még azokhoz sincs közel.

jan. 28. 17:16
 39/41 anonim ***** válasza:
27%

38

Szerintem a nők azért mondják rá, hogy átlag, hogy utána saját magukat átlag felettinek nevezhessék.

jan. 28. 17:51
 40/41 Barito ***** válasza:
47%
Kedves 38-as, bizonyára jó pasi vagy. A fajtám viszont örülne egy ilyen nőnek. (10/4-esnek mondott ürge vagyok)
jan. 28. 19:40
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!