Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki csajozni akar pl....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki csajozni akar pl. Budapesten, akkor hogy talál wingmant ha a barátai elfoglaltak?

Figyelt kérdés

2024. jan. 26. 12:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Wingman? Az mi, valami úgy incel-kifejezés? :D

Wigwamról már hallottam, az egyfajta indián sátor és egy rock klub. :)

2024. jan. 26. 12:25
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Első körben megtanul magyarul és értelmesen beszél menőnek gondolt (de valójában senki sem tudja mit jelent) hülye jövevényszavak helyett :)
2024. jan. 26. 12:54
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg haver minek neked kísérő??? A haverod húzza rá a rudidra a csajt vagy mi? Növessz tököket és legyél életképes arra, hogy egyedül is megoldj dolgokat - az a férfiasabb viselkedés.
2024. jan. 26. 12:55
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
+ egy szociális analfabéta kérdező. Mindig megoldottam a csajozást segítség nélkül is, sose keresgéltem hozzá haverokat meg idióta incel kifejezéseket. Mi olyan bonyolult abban, hogy egyedül megszólíts valakit?
2024. jan. 26. 13:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szárnysegéd, gondolom a HIMYM óta elterjedt ez a kifejezés.

Össze lehet haverkodni random kocsmatöltelékekkel, azok mindig örülnek ha van társaságuk. Kérdés mondjuk hogy mennyire leszel vonzóbb egy ilyen társasággal a nők szemében.

2024. jan. 26. 13:24
 6/15 A kérdező kommentje:
Nincs semmi modern ebben, csak nincs magyar megfelelője a szónak. Szerintem meg már az ókorban is jól jött egy haver, aki nem csak bátorított meg visszajelzést adott, hanem hitelesebbé tette az ember állításait, vidámabbá, lazábbá tette az egész ismerkedést.
2024. jan. 26. 13:36
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Wingman: egy lúzer helyett kettőt kell lerázni.
2024. jan. 26. 14:23
 8/15 anonim ***** válasza:
47%

A wingman, magyarul szárnysegéd arra való, hogy a lefoglalja a kiszemelt lány barátnőjét/barátnőit.

Én szoktam egyedül menni szórakozóhelyekre. Pár perc után betalálnak a kissrácok szelfizni meg pacsizni egyet. Szóval srácokkal nagyon könnyű ismerkedni. Aztàn lehettek egymás wingmanei. Bár én ilyet sose csináltam.

2024. jan. 26. 14:27
 9/15 A kérdező kommentje:

Hát ahol már ketten vagy többen vannak azok már kevésbé lúzerek mint egy stresszes magányos flótás. Ez már súlyos eset nyolcas, ennyi szociális készsége még egy csimpánznak is van, menj vissza a tini párkapcsolatokba. :D

Kilences, igen. A sokkal jobb alaphangulat mellett felsorolni is hosszú lenne az előnyeit annak, ha valaki nem egyedül csajozik. A korábban felsoroltakon kívül, akár a zavaró extra arcokkal beszélgetni, vagy rád szólni mielőtt odamész, hogy hátul feláll a hajad, stb. De hát ennyire alapvető, ókori dolgokat maximum az első négy válaszoló nem ért.

2024. jan. 26. 14:56
 10/15 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező én lennék a wingmaned. Hány éves vagy ?
2024. jan. 26. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!