Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki csajozni akar pl. Budapesten, akkor hogy talál wingmant ha a barátai elfoglaltak?
Wingman? Az mi, valami úgy incel-kifejezés? :D
Wigwamról már hallottam, az egyfajta indián sátor és egy rock klub. :)
Szárnysegéd, gondolom a HIMYM óta elterjedt ez a kifejezés.
Össze lehet haverkodni random kocsmatöltelékekkel, azok mindig örülnek ha van társaságuk. Kérdés mondjuk hogy mennyire leszel vonzóbb egy ilyen társasággal a nők szemében.
A wingman, magyarul szárnysegéd arra való, hogy a lefoglalja a kiszemelt lány barátnőjét/barátnőit.
Én szoktam egyedül menni szórakozóhelyekre. Pár perc után betalálnak a kissrácok szelfizni meg pacsizni egyet. Szóval srácokkal nagyon könnyű ismerkedni. Aztàn lehettek egymás wingmanei. Bár én ilyet sose csináltam.
Hát ahol már ketten vagy többen vannak azok már kevésbé lúzerek mint egy stresszes magányos flótás. Ez már súlyos eset nyolcas, ennyi szociális készsége még egy csimpánznak is van, menj vissza a tini párkapcsolatokba. :D
Kilences, igen. A sokkal jobb alaphangulat mellett felsorolni is hosszú lenne az előnyeit annak, ha valaki nem egyedül csajozik. A korábban felsoroltakon kívül, akár a zavaró extra arcokkal beszélgetni, vagy rád szólni mielőtt odamész, hogy hátul feláll a hajad, stb. De hát ennyire alapvető, ókori dolgokat maximum az első négy válaszoló nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!