Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egy nő még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy nő még gyerekkel is könnyebben talál társat mint egy vele egyszintű férfi függetlenül, gyerek nélkül?

Figyelt kérdés
A tapasztalati tények ezt mutatják, meg lehet nézni mi megy társkeresőkön. Még egy átlagos külsejű gyerekes nőre is sokkal nagyobb az érdeklődés mint egy ugyanolyan korú, átlagos külsejű férfira.
2023. dec. 20. 14:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Ti hol látjátok hogy másokra mekkora az érdeklődés az ilyen oldalakon?
2023. dec. 20. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
érdeklődés=le akarnak vele feküdni
2023. dec. 20. 14:51
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem csak szexpartnert talál könnyebben, idegen gyerek nem hiányzik a legtöbb embernek.
2023. dec. 20. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
"meg lehet nézni mi megy társkeresőkön" nézze a fszom, rohadtul nem a valóságot tükrözik a társkeresők. :)
2023. dec. 20. 14:53
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Hol olvasod ezeket a tapasztalati tényeket? Kérdezem én, egy ex-egyedülálló anyuka, aki évekig szívtam társkeresőn a sok szoknyapecér közt, míg végre megismertem a férjemet. Jelzem, neki is van gyereke, mégpedig 2 is.
2023. dec. 20. 15:12
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem könnyebb nekik. Nekem se kéne más gyerek, sose igazítanám az életem más gyerekéhez, de cserébe azért 1-2 ilyen anyukát elkapnék. A férfiak nagyjának ez a hozzáállása a gyerekes anyukákhoz.
2023. dec. 20. 15:19
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

A nők csak szexre kellenek a legtöbb férfinek. Ezzel szerintem mindent elmondtam, remélem nem hangzik újdonságként.

Más kölykét nevelgetni, eltartani meg hát...mégúgy sem vonzó ajánlat sok férfi számára, megjegyzem, nem minden ok nélkül.

2023. dec. 20. 15:44
 8/11 anonim ***** válasza:
67%

Az a pasi aki senkinek nem kell nem átlagos és agyba vannak nagy bajok.

N 31

2023. dec. 20. 16:43
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Mar ott tartunk hogy egy 50 eves no konnyebben talal palit mi t egy 20-30 eves fiatal ereje teljeben levo bika! Hova tart ez a moslek vilag?
2023. dec. 20. 17:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresőn a férfiak egy jókora része csak b...ni akar, arra meg nekik minden lyuk megfelelő majdhogynem.
2023. dec. 21. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!