Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már többen vettek ugródeszk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már többen vettek ugródeszkának, akkor azt akivel most ismerkedem már kapásbol offoljam is?

Figyelt kérdés

Alqpvetoen szingli pasikkal ismerkedem.

Javareszük már be van punnyadva, elvannak a kisvilágukban, éldegélnek vagy kapcsolat után fél évvel már kicsit elhanyagolják magukat, vagy csak szexkapcsikban vegetálnak unottan stb de amugy senkijük.

Nem egyszer van az hogy aztán találkoznak velem beüt nekik vmi nagy bumm, felelednek, kivirulnak erőre kapnak, elkezdenek mellettem velem élni, felpörögnek, habzsoljuk az életet, verik a "mellüket mint vmi feltámadt gorillák".

Es igy megerősödve, ezzel a lendülettel talpra állva elszállnak maguktól, engem szinte eldobnak mint vmi (ki)használt rongyot, sugároznak és nőznek is.

Mindegyikkel vége.

Ismerkedem másokkal. Es kezdődnek ugyanazok a körök. Egyik rossz kaocsiban vegetál, másik szexkapcsikban vegetál, harmadik vmi balesetből épül még fel, negyediknek régóta nincs senkije, elvannak a maguks "szürke" kisvilágaban.

Ahogy ezeket megtudom róluk higy már megint én lennék nekik a fény sötétségben (az ugródeszka), már teljesen elbizonytalanodom, folytassam e ilyen "alapanyaggal" az ismerkedést.

Valahogy a szingli pasiknak mintha vmi sivár élete lenne vagy nem tudom. Szinte mindig én vagyok aki mellett kivirulnak feltámadnak. Aztán új élet nélkulem.

Egotuning/ugródeszka voltam csak.

Most akikkel ismerkedem már megint ilyenek. A balesetesnek is mit írjak? Hogy bocsi jelentkezz már akkor, amikor már maratonokat is tudsz futni, ne a "kórházból"..?

A másik meg szexkapcsikban vegetál. Annak is sivár az egész. Neki is én lennék a "megváltója" csak.

Annyi energiavámpír van hogy nem tudom mit csinaljak hogy lesz igy barátom.

#energiavámpír pasik
jan. 25. 07:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, a kioktató és pökhendi stílusod egy anonim fórumon is visszataszító. Ha ilyen vagy az életben is, akkor ez a megoldás kulcsa.

Nyilván a világgal van baj és nem veled, "ugródeszka".

jan. 25. 13:41
 22/27 A kérdező kommentje:

De nem megy itt felfogni semmit amit írok azért próbáltam magyarázni. Páran értik csak, azoknak köszönöm.

A szövegertelmezes se megy. Ugy kezdtem ha már többen kihasznaltak stb

Az nem jelenti azt hogy mindenki.

Allandóan engem akarnak itt degradálni mikor a kérdés az hogyan szűrjem ki az energiavámpírokat. Mert első bkikkre én már haladnék is róluk tovább csak kapom ezeket az érzelmi zsarolásokat hogy biztos akkor kamus vagyok meg hogy engem ö nem erdekel nem akarok találkozni csak ő meg stb.

jan. 25. 13:45
 23/27 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, nem veszed észre, hogy mindenkit lehülyézel, aki nem neked tetsző választ ad?

Nem megy a szövegértelmezés? De igen. Értjük amit írsz, értjük amire gondolsz. Jópár korábbi hozzászólássL egyetértek. Veled lesz itt a baj, mert olyan nincs, hogy te mint valami múzsa mindig kiemelsz punnyadt férfiakat a sivár unalmas életükből, és miután kinevelted őket, a kikapart geszte továbbgurulnak.

Hén sosem pattantam meg egy boldog kapcsolatból, gondolom a te barátaid sem azért dobtak, mert olyan jó volt veled.

jan. 25. 17:22
 24/27 anonim ***** válasza:
61%
A kérdező nárcisztikus, vagy nárci hajlamai vannak. Aki magát dicsérgeti, mást hord le, mindig a másik hibás az nárcika.
jan. 25. 17:25
 25/27 anonim ***** válasza:
61%
Azért menekültek el a férfiak, mert rájöttek, hogy nárcival voltak együtt.
jan. 25. 17:25
 26/27 A kérdező kommentje:

Nárcisztikus lennék mert nem akarok energiavámpír kihasználós pasikkal lenni?

Akkor inkább leszek is nárci.

jan. 25. 18:59
 27/27 anonim ***** válasza:

Kérdező,én olyan pasi vagyok akinek soha nem volt még barátnője mondhatni elvagyok a magam világában,igen lehet tudnál színt hozni az életemben de szerintem ez a saját feladatom. Egy biztos ha nekem egy nő esélyt adna nincs az a helyzet személy stb amiért ott hagynám ragaszkodó típus vagyok,persze ha elküldenek akkor megyek viszont vissza út sem lenne az az nincs 2. esély barátságoknál így működöm. Nincs is sok barátom. Van egy nő akivel barátkozom és nagyon nagyon meg lep hogy felvállal keres stb. egyértelmű hogy csak barát ként de keres pedig ő fényévekkel jobban néz ki diplomás,és még jó pár dologban jobb. Segít ezzel azzal próbál támogatni lelkileg ahogy én őt ha kell. Mivel átlag alatti vagyok sok negativitást kapok kaptam. Valamiért ő próbál lelket önteni belém. Sokszor öntöttem ki a lelkem rengeteg negítív gondolatot érzéseket bántásokat mondtam el neki,mostanra már tudok pozitív dolgokat is mondani. Próbálok oda figyelni hogy ne legyek energia vámpír sem. Van valami tanácsod hogyan viselkedjek úgy hogy én is tudjam őt tölteni úgy mond.

Te barátkoznál egy tök átlag alatti pasival?

Na és párkapcsolati szempontból kezdenél ilyen pasival?

Egyszerű kíváncsiság,nem azért kérdem mert pl azt gondolom hogy vele valaha párkapcsolatban lehetnék valahogy ez olyan egyértelmű hogy csak barátság de nem is bánom viszont érdekelne a véleményed. Nagyjából olyan lehetsz mint akivel barátkozom.

27F

jan. 28. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!