Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolhatja hogy szeret vagy csak ugródeszka vagyok neki?
“ lány még (…) Menekült, két gyermekével “
???
Kémia? Talán emiatt. Google fordító meg elég volt. 😀
Erről a TLC-n futó 90 nap jegyesség jut az eszembe, ahol külföldiek ugródeszkának használnak egy balek amerikait, összeházasodnak, majd nagy %-ban, pár év (általában a zöld kártya vagy állampolgárság megszerzése) után elválnak. Sok ukrán nő is próbálkozik amerikai férfiaknál, elég rossz hírük is van.
Teljesen őszintén, szerintem elsődleges célja, hogy keressen egy behálózható, szeretetre éhes szingli férfit, akit behálózhat, majd a lehető leghamarabb megpróbál odaköltözni hozzád a gyerekeivel. Ha nem adod be a derekad, keres tovább. Itt nem Te vagy a lényeg elsősorban, hanem a gyerekei lakhatásának minél jobb biztosítása.
Gondolj bele, milyen lehet egy párkapcsolat minősége, ahol még egymás nyelvét sem beszélitek?!
2-3 éve volt egy bírósági ügyem, ahol egy ukrán nő, pár hónapos ismeretség után összeházasodott egy magyar férfivel (ráadásul ügyvéd volt a férfi, nem is értettem, hogy lehet ennyire megvezethető...), házat vettek, majd a nő felnyomta a férfit családon belüli erőszakért, távoltartási végzést kért ellene és ki akarta rakni a közös lakásból, miután a férfi pénzéből berendezték az egészet. Természetesen a tárgyalás során kiderült, hogy az egészből semmi sem volt igaz...
Ne járj így! Engedd el ezt az egészet, ha hosszútávon jót akarsz magadnak. Elég számító nők az ukránok, oroszok. Persze lehet, ő a kivétel, de ennek kevés a valószínűsége.
Mese habbal.
A férjéről mi hír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!