Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nagy része (szerintem kb 90%) miért unaloműzőnek, ugródeszkának tartja a társkeresőket?
Figyelt kérdés
Szerencsére volt módon intelligensebb nőkkel is beszélni társkeresőn, akik nem mismásolnak és mellébeszélnek, mint a mai nők legalább 80% azt teszi mind neten, mind az életben (lehet huhogni, de ez tény). Mielőtt törölték volna magukat társkeresőről szóltak, hogy már nem lesznek itt. Rákérdeztem miért. Mind azt mondta, hogy kapott egy érzelmi löketet az oldal, megvilágosodtak, hogy ők igenis jó csajok, sok pasinak kellenek, de nekik jobb pasi kell, aki nem itt csajozik, mert ezekkel a pasikkal gond van, külsőre, magabiztosság téren is. Meg más finomságokat is mondtak.2014. márc. 19. 19:31
1/2 A kérdező kommentje:
Intelligens határozott céltudatos magabiztos srác,aki kedves figyelmes odaadó. Támogat mégis van rám ideje. Tudja mit akar az életbe.
2014. márc. 19. 20:16
2/2 anonim válasza:
Szerintem azért mert egy lány relatívan könnyen tud magának pasit szerezni, bemegy egy szórakozóhelyre és akárkit felcsíphet, ezért amikor már arra kell fanyalodnia hogy az interneten át keressen magának (és nem a srác megy oda hozzá) az már valamiféle kétségbeesést jelenthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!