Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni fiatal 16-17 éves fiúkkal? Az internetes társkeresőket nem szeretem, mert ott sokan nem is ilyen idősek, meg nem akarok egyből mindent kiadni magamról. Szerintetek mit tegyek, tudnátok segíteni? 16/L
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 17:55
1/9 anonim válasza:
Akkor minek ide írtál, te nagy okos?!
Menj ki az utcára villants cicit, akkor majd tudsz élőben ismerkedni.
Ja csúnya vagy, kövér, akkor esélytelen vagy!
Viszlát!
2/9 anonim válasza:
Ebben a korban esélyesen iskolás vagy, meg az általad keresett réteg szintén. Ebből következően iskolában, és ehhez kapcsolódó programokon valószínűleg előfordulnak.
3/9 anonim válasza:
Ja és még valami!
Ha válogatós vagy, akkor meg is érdemled, hogy ne szeressen egy fiú sem, aki próbálkozott nálad, de te visszautasítottad, csak mert nem volt magas, izmos vagy jóképű.
4/9 anonim válasza:
én pedig 17-22 éves lányokkal na ? :D
5/9 anonim válasza:
Itt vagyok, merre laksz? :D
Amúgy bárhol, ahol emberek közlekednek. Buszon, edzésen, szórakozó helyen akár (bár ott azért tudd, hogy nem az átlag fordul meg ) valami különórán, vagy csak úgy a városban/ suliban. Járj el táncolni :D Vagy direkt olyan helyre ahol sok a fiú.
17/f
7/9 anonim válasza:
Olyan szánalmasak vagytok, hogy itt nyáladzatok egy lánynak, aki valószínűleg csúnya vagy, ha nem akkor válogatós és felszínes, szóval ti nyomorékok esélytelenek vagytok úgyis nála. -.-"
8/9 anonim válasza:
Kedves utolsó,én több mint 180 cm vagyok,sportolok,olyan barátnőim voltak már,hogy az állad leesne,ha látnád őket.Egyszerűen minden alkalmas helyen ismerkedek,itt is..nem értem miért kell látatlanban b*szakodni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!