Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolhatja hogy szeret vagy csak ugródeszka vagyok neki?
8.
"Elég számító nők az ukránok, oroszok"
Ez így igaz!
Kérdező, légy nagyon óvatos. Szexnél ne menj tovább. Keress normális nőt, akivel beszélgetni is tudsz!
Szerintem meg rohadt irigyek rád :)
Szard le!
Nem véletlenül óvatosak a kollégák. Nem egy olyan sztorit hallottam mostanság (az egyik egy Angliában élő rokonnal történt meg), ahol a kedves és gyönyörű ukrán menekült hölgy valóban kihasználás és haszonlesés végett akart csábítani.
Nem azt mondom, hogy a te kiszemelted is ilyen, de legyél óvatos.
Ukrajnában teljesen más a mentalitás. Sok a szép lany, a szülők kiskoruktól kezdve arra nevelik őket hogy gazdag pasit kell fogni és ahogy látom ilyennek is lesznek, ismertem egy modell csajt, tényleg szép volt, 19 évesen egy barcas kva, először egy 31 éves kopasz ronda pasira mászott rá mert gazdagok voltak a szülei, aztán talált egy 45 körüli szinten kopasz abberált állatot, aki háremet tartott, de vele is összejött a pénzért… undorító a többség.
Keleten is rengeteg az ukrán prosti, egyszerűen ilyen a mentalitás
Én vigyáznék velük
Három hét alatt már ott tart, hogy szeret? Na ne röhögtess... Mikor még beszélgetni sem tudtok normálisan, gondolom szart se tudtok egymásról emiatt, nagyon felületesen ismeritek egymást. A szexuális vonzódás pedig nem egyenlő a szerelemmel, szart se ér a kémia önmagában egy kapcsolathoz, csak max elindítani segít.
Nyilván savanyú a kollégáidnak a szőlő, hiszen nem tudták megfektetni, de független attól, amit mondanak és miért mondhatják, tényleg gáz egy kicsit ez az egész szituáció. Lehet azért szúrt ki a csaj, mert tudja, hogy megvezethető vagy és neked nem csak szex kell, mint a kollégáidnak, ők csak kihasználták volna, nem kapná meg tőlük, amit akar.
Nem feltétlenül az a gond, hogy elakarja magát tartatni, de te helyi vagy, ő meg brutális körülmények közül menekült ide, baj esetén pedig ott vagy mögötte, te tudod mi folyik az országban, ő itt egy idegen a bizonytalanságban és gyereke is van, akiket védenie kell. Gondolod, hogy egy anyuka ilyen baromi hülyén viselkedik, mint egy tini? Három nyamvadt hét és beszélni se tudtok!
Ha esetleg ismernétek egymást már egy jó ideje, akkor el is lehetne hinni, hogy akar tőled valamit, de így... Meg persze házasságot azonnal követelni gyanús lenne, nyilván nem hülye a nő, bár sztem idén rá fog térni erre is, esetleg ha nagyon naív vagy, akkor teherbe is ejted/ejtetted és megfogott.
Neked volt valaha amúgy barátnőd, hogy tudd milyen egy normális kapcsolat?
Mindezzel együtt nem akarlak lebeszélni, mert ki tudja, valami lehet elindult köztetek, mégha bizarr is, de azért figyelj már oda. Ijesztően naív vagy és minden intő jelet elhesegetsz, pedig tényleg nagyon nem stimmel a szituáció, nem kell azonnal bekajálni minden irreális dolgot, amit csinál vagy mond neked.
A kollégák biztos irigyek is, hogy nekik nemet mondott, de azért légy nagyon óvatos. Ha kicsit is fifikás a csaj, nem fog egyből lerohanni kérésekkel. Tudja, hogy az túl átlátszó.
Mindenesetre ez a semmiből jött "szeretlek" elég gyanús. Nem is ismer, közös nyelv sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!