Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig csak ugródeszka vagyok a kapcsolataiban?
"Volt, hogy húztam az ismerkedést, addig, hogy már értelmét vesztette az egész."
Mármint a szex? Olyannal, akit nem ismertél eléggé, nem is lett volna értelme.
"Szerintem inkább az a bajom, hogy lejjebb adom az igényeimet, és ez később kiütközik."
Előre kéne eldöntened, hogy mik az igényeid, és ha az ismerkedés során kiderül, hogy a jelölt nem üti meg a szintet, akkor nem húzni az időt, hanem lépni.
"De ellenkező esetben meg még mindig szűz lennék."
És mit veszítenél vele? Semmit. Nem a mennyiség a cél, hanem a minőség. Vagy nem?...
"ha a "tökéletest" keresném, akkor ennyi tapasztalatom sem lenne"
Hát, ha csak tapasztalatokat akartál szerezni, akkor azt megkaptad. Ha továbbra is csak az a cél, akkor csináld úgy, ahogy eddig. Csak akkor miről is szól a kérdés?
"Ha másképp csinálnám, akkor azt jelentené, hogy lazább kapcsolatokba kezdek."
Ha az egyik irányba változnál. De ha a másikba, akkor meg éppen hogy szorosabb kapcsolataid lehetnének.
Ne az legyen a cél, hogy legyen valakid, hogy legyen kapcsolatod, hogy "ne maradj szűz".
"Figyelt kérdés
Voltak hosszabb kapcsolataim, de egyik sem jutott el addig, hogy komolyra forduljon. Pedig 4-5 éves kapcsolatokról van szó."
Ezt hogy kell érteni? Azért egy 4-5 éves kapcsolat már komoly szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!