Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már többen vettek ugródeszk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már többen vettek ugródeszkának, akkor azt akivel most ismerkedem már kapásbol offoljam is?

Figyelt kérdés

Alqpvetoen szingli pasikkal ismerkedem.

Javareszük már be van punnyadva, elvannak a kisvilágukban, éldegélnek vagy kapcsolat után fél évvel már kicsit elhanyagolják magukat, vagy csak szexkapcsikban vegetálnak unottan stb de amugy senkijük.

Nem egyszer van az hogy aztán találkoznak velem beüt nekik vmi nagy bumm, felelednek, kivirulnak erőre kapnak, elkezdenek mellettem velem élni, felpörögnek, habzsoljuk az életet, verik a "mellüket mint vmi feltámadt gorillák".

Es igy megerősödve, ezzel a lendülettel talpra állva elszállnak maguktól, engem szinte eldobnak mint vmi (ki)használt rongyot, sugároznak és nőznek is.

Mindegyikkel vége.

Ismerkedem másokkal. Es kezdődnek ugyanazok a körök. Egyik rossz kaocsiban vegetál, másik szexkapcsikban vegetál, harmadik vmi balesetből épül még fel, negyediknek régóta nincs senkije, elvannak a maguks "szürke" kisvilágaban.

Ahogy ezeket megtudom róluk higy már megint én lennék nekik a fény sötétségben (az ugródeszka), már teljesen elbizonytalanodom, folytassam e ilyen "alapanyaggal" az ismerkedést.

Valahogy a szingli pasiknak mintha vmi sivár élete lenne vagy nem tudom. Szinte mindig én vagyok aki mellett kivirulnak feltámadnak. Aztán új élet nélkulem.

Egotuning/ugródeszka voltam csak.

Most akikkel ismerkedem már megint ilyenek. A balesetesnek is mit írjak? Hogy bocsi jelentkezz már akkor, amikor már maratonokat is tudsz futni, ne a "kórházból"..?

A másik meg szexkapcsikban vegetál. Annak is sivár az egész. Neki is én lennék a "megváltója" csak.

Annyi energiavámpír van hogy nem tudom mit csinaljak hogy lesz igy barátom.

#energiavámpír pasik
jan. 25. 07:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%

Most akkor éljen, vagy ne éljen az a szerencsétlen, akivel ismerkedni akarsz?

Ha punnyad, az a baj, ha kivirul, az a baj, van egy gyanúm, te mindenkiben a hibát látod meg.

Érthető, hogy valaki kivirul a kapcsolata alatt, erről szól az élet.

Ha meg elkezd melletted csajozni.....valami mégsem ok veled, amiért ezt teszi.

jan. 25. 07:28
 2/27 A kérdező kommentje:

Nem a másikban keresek hibát rolam van szo. Hogy nem akarok ugrodeszka lenni.

Azert kezdett az egyik is csajozni mert hirtelen vmi nagy csődörnek kezdte magát hinni.

jan. 25. 07:31
 3/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne olyat keress, aki már punnyadt. Én ismerek nem bepunnyadt faszikat, nem igaz, hogy mind ilyen.
jan. 25. 08:04
 4/27 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező te ilyen pasikat szeretsz, igazából ők illenek hozzád. Téged több mint valószínű, hogy normális férfi figyelembe se vesz, mert van baj a toronyban nálad is.
jan. 25. 08:18
 5/27 A kérdező kommentje:

Ugy birom azt amikor a piac/kínálat a gáz, és kicsavarják hogy velem lenne baj.

Szingki pasikra futok azoknak javarésze ez.

Annyi kerdesem volt csak helyből offoljam e ezeket, mert furdal a lelkiismeret hogy eselyt se adok így.

jan. 25. 08:48
 6/27 A kérdező kommentje:
3 nem azokat keresem hanem simán szingkiket. Aztán egy kisebb csetelés után is azonnal körvonalazódik nekem hogy megint mit várhatok akkor. A kérdés arra vonatkozik felületi ismerkedéssel helyből hátra forduljak e.
jan. 25. 08:50
 7/27 A kérdező kommentje:
Elmegy az ember állatkertbe majmokat nézni, már attol tart hogy mas nincs is, aztán még a latogato lesz a majom a végén. Besz.rás a logikád 4 meg a felpontozóké is.
jan. 25. 08:52
 8/27 anonim ***** válasza:
43%

"Elmegy az ember állatkertbe majmokat nézni, már attol tart hogy mas nincs is, aztán még a latogato lesz a majom a végén."

Így van egy 🐒 (lesz) hiszen azt se tudja, hogy a ZOO-ban más állatok is vannak. Végtelenül buta és ha majmokkal teszi magát ő is 🐒 (lesz).

Egyébként ha te eleve így állsz a ferfiakhoz, hogy mindegyiknek van valami nagy tikkje akkor te tényleg nem vagy normális.

Aki szexkapcsolatban van még mindig lehet szerelmes beléd, sőt ha veled van szex kapcsolatban akkor is lehet belőle szerelem. Aki balesetet szenvedett annak fáj a bordája, lába, keze, de attól nem igaz, hogy rajtad élősködne. Az is hamis állítás, hogy te melletted virult ki az összes veled járó férfi és aztán odébbálltak. Azért állt odébb legalább a fele, mert beképzelt, önző, buta, éretlen picsa vagy. Hiába volt egy pár szerelmes is beléd te az előítéleteiddel, fantáziáddal és az egoista viselkedéssel elérted, hogy picsán rúgjanak képletesen értve.

Persze, hogy normális férfi levegőnek tart, vagy ha adott esélyt te elbasztad és lelépett.

jan. 25. 08:59
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Te rólad mit mondd el, hogy ismerkedsz apád faszára és egyikkel se jön össze? Azt, hogy nem vagy jó emberismerő és saját magadat se ismered és ahelyett, hogy belátnád, hogy igenis nagy tikked van neked (is) inkább a férfiakat hibáztatod. Képtelen vagy előre haladni, jobb irányba haladni, mert olyan végtelenül ostoba, infantilis, nagyképű senki vagy.
jan. 25. 09:10
 10/27 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, én megértelek. Nálam ugyanez... Kihúzom őket a szarból, aztán tipli van.
jan. 25. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!