Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már többen vettek ugródeszk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már többen vettek ugródeszkának, akkor azt akivel most ismerkedem már kapásbol offoljam is?

Figyelt kérdés

Alqpvetoen szingli pasikkal ismerkedem.

Javareszük már be van punnyadva, elvannak a kisvilágukban, éldegélnek vagy kapcsolat után fél évvel már kicsit elhanyagolják magukat, vagy csak szexkapcsikban vegetálnak unottan stb de amugy senkijük.

Nem egyszer van az hogy aztán találkoznak velem beüt nekik vmi nagy bumm, felelednek, kivirulnak erőre kapnak, elkezdenek mellettem velem élni, felpörögnek, habzsoljuk az életet, verik a "mellüket mint vmi feltámadt gorillák".

Es igy megerősödve, ezzel a lendülettel talpra állva elszállnak maguktól, engem szinte eldobnak mint vmi (ki)használt rongyot, sugároznak és nőznek is.

Mindegyikkel vége.

Ismerkedem másokkal. Es kezdődnek ugyanazok a körök. Egyik rossz kaocsiban vegetál, másik szexkapcsikban vegetál, harmadik vmi balesetből épül még fel, negyediknek régóta nincs senkije, elvannak a maguks "szürke" kisvilágaban.

Ahogy ezeket megtudom róluk higy már megint én lennék nekik a fény sötétségben (az ugródeszka), már teljesen elbizonytalanodom, folytassam e ilyen "alapanyaggal" az ismerkedést.

Valahogy a szingli pasiknak mintha vmi sivár élete lenne vagy nem tudom. Szinte mindig én vagyok aki mellett kivirulnak feltámadnak. Aztán új élet nélkulem.

Egotuning/ugródeszka voltam csak.

Most akikkel ismerkedem már megint ilyenek. A balesetesnek is mit írjak? Hogy bocsi jelentkezz már akkor, amikor már maratonokat is tudsz futni, ne a "kórházból"..?

A másik meg szexkapcsikban vegetál. Annak is sivár az egész. Neki is én lennék a "megváltója" csak.

Annyi energiavámpír van hogy nem tudom mit csinaljak hogy lesz igy barátom.

#energiavámpír pasik
jan. 25. 07:21
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Annyira farasztók ezekna valaszok hogy amikor azt kerdetem helyből offoljam e a maguk alatt levőket vagy unott életűeket, vagy akiken pár cset alatt azt látom hogy ez is energiavámpírkodna csak, akkor azt akarják mindenáron bemagyarazni en mekkora sz.r vagyok.

A kérdés arrol szól hogy aki első bkikkre energiavámpír azt jobb ha offolom azonnal?

Mert pl simán megirhatom a szexkapcsban vegetaló f.szinak is, a balesetesnek is, meg aki kintrol jön haza is, hogy nekem ennyi cset /ismerkedés elég is volt belőle. Mikizben mindhárom találkozni hívott, ők szorosabbra szeretnék az ismerkedest fűzni én meg ugyanakkor elkezdek itt kihátrálni..

Bizonytalan vagyok hogy adnom kéne mégis esélyeket azoknak akik nekem első bkikkre olyanok akik majd kihasználnak?

jan. 25. 09:15
 12/27 A kérdező kommentje:
Köszi 10 ebben vagyok és már előre gondolkodnék.
jan. 25. 09:17
 13/27 anonim ***** válasza:
73%

Honnan szeded te "okoska", hogy kihasználnának ha esélyt se adsz nekik arra, hogy megismerd őket? A múltban élsz és nem a jelenben. Mi van akkor ha szex kapcsolatban van? Melletted ha beléd esik nem lesz. A balesetet szenvedő miért a frászért húzna le? Te rosszat látod a férfiakban, mert te magad rossz vagy! Mindenki magából indul ki. Te hagytad, hogy valaki(k) kihasználjanak és most annyira be vagy szarva, hogy ismét úgy jársz. Na de miért vagy olyan "okos" hogy teljesen más személyeket összekevered másokkal és miért nem vetted észre, hogy ugródeszka/pótlék voltál hamarább? Annak vannak jelei, hogy csak annak tartanak. Semmit az égvilágon nem tanultál a múltból inkább arra hagyatkozol. Mért nem mész el pszichológushoz ha nem tudod feldolgozni a múltat?

Egyáltalán mi az, hogy habzsoltáltok az életet, azt, hogy felszínesen ismerkedtettek, nem volt komoly soha a kapcsolat? Na ha neked minden a habzsolás, nincs mérték, nincs mély kapcsolódás akkor miért vársz el másoktól más hozzáállást?

jan. 25. 09:24
 14/27 A kérdező kommentje:

En nem vagyok rossz. Engem szipolyoznak ki.

Megvédeném magam az energiavámpíroktól, hogy ne essek ugyanabba a hibákba, az en összes ötletem az hogy már az elején át kell lépni felettük és haladni tovább másokkal ismerkedni.

Ezek a dolgok nem személyfüggő dolgok. Hanem akik szélsőségesen mondva épp gödörben vannak azokkal nagyon nem szerencsés foglalkozni.

Csak nehezemre esik offolnom őket mikor ők meg talin vannak.

jan. 25. 10:47
 15/27 anonim ***** válasza:
76%
A kérdezőnek szerintem abból lett elege, amiből nekem is. Ő folyamatosan 110%-on teljesít, mindent belead egy kapcsolatba, segíti a másikat, hogy ő is rendben legyen és ebből semmit nem kap vissza. Ha viszont leszarja a kezdetektől fogva, akkor meg ki is nyiffant a kapcsolat már az elején. Sokan nem fogják fel, hogy adni és tenni is kellene nekik is. Sokáig nem működik az, hogy az egyik fél csak tűr, ad, mellette van, a másik ezt pedig kihasználja. Ebbe is bele lehet fáradni.
jan. 25. 12:01
 16/27 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyének fogsz nézni miatta vagy ilyen nagyon spirituális ezomancinak (pedig mi sem áll távolabb tőlem), de azt gondolom, hogy érdemes hallgatnod a megérzéseidre. Tehát: akarsz velük találkozni? Úgy igazán? Várod már nagyon? Azt érzed, hogy itt valami nagyon jó kezdődhet el? Szerintem ezekre a válaszaid nemek. És szerintem nem véletlenül. Ha már a legeslegelején erősen fontolgatod, hogy lehet, hagynod kellene, az egy olyan "jel", amit én nem hagynék figyelmen kívül.
jan. 25. 12:10
 17/27 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon fontos, hogy hogy nézel ki.

Hidd el, ha jó csaj lennél, 100 %-on teljesítenének a párkapcsolatban, mindent megtennének azért, hogy megtartsanak.

De mivel valszeg nem nézel ki jól, úgy vannak vele, hogy leszarom ezt az egész kapcsolatot/randizgatást, úgysem veszítek vele semmit, ha vége lesz.

A nem jól kinéző embereknek sosem volt egyszerű normális párkapcsolatot találni.

Ja és még egy dolog: hogy tudsz nőként olyan férfival ismerkedni, aki szexkapcsolatban van vagy szokott lenni? Nem undorodsz egy ilyentől? Én nem akarnék olyan nővel ismerkedni, akinek szexkapcsoalatai szoktak lenni, mert nincs olyan szellemi/lelki szinten, hogy érdekeljen engem. Az még ok, ha volt 1-2 egyéjszakás kalandja, de a folyamatos szexkapcsolatban levés a lelkileg/érzelmileg halott emberek szokása.

jan. 25. 12:27
 18/27 anonim ***** válasza:
61%

Ha minden fickó ezt csinálja, akkor nem minden fickóval van baj, hanem veled.

Ha annyira kivirulnak melletted, akkor miért állnak tovább.

Ha boldog tartalmas lenne a kapcsolatuk veled, akkor nálad maradnának.

Tarts önértékelést.

jan. 25. 12:51
 19/27 A kérdező kommentje:

Nem, nem velem van a baj. Elvégre rajtam kapaszkodnak fel en vagyok a töltés, nem fordítva aztán elszállnak maguktól lépnek. Utána meg már hiába sírják magukat vissza, (ez is jellemzö mikor utolag bánják meg) de nálam nincs visszaut.

Utálom ezt a felfogas hogy a sz.remberekkel aki foglalkozik azt akarják elhordani.

Pont a hibáimbol akarok tanulni es már nagyon mas szemmel nézem az unozt életűeket meg ilyenek

jan. 25. 13:15
 20/27 A kérdező kommentje:
16 szerintem offolom ezeket. Ez a megérzésem.
jan. 25. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!