Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Provokatív kérdés: Hosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Provokatív kérdés: Hosszabb ideje gyedülálló férfiak, titeket nem idegesít fel, amikor azzal szembesültök, hogy a legnagyobb férgeknek is felesége/családja van?

Figyelt kérdés

A mai egyik hír ihlette a kérdésem. Egy hapsi még 10 éve megerőszakolt egy nőt és úgy bukott le, hogy évekkel később bántalmazta az élettársát és akkor DNS mintát vettek. És most találtak összefüggést, közben a hapsinak már családja lett.

Illetve egy mai kérdés is inspirált, ahol a hapsi azon dilemmázik, hogy engedje-e meg a párjának, hogy pár napra külföldre utazzon a barátnőivel, kb. mintha a tulajdona lenne...

Közben pedig több normális (amúgy külsőre semmi extra, de semmi gáz sincs, átlagosak; illetve pénz és végzettség is van mielőtt valaki ezzel jön), 30 feletti srácot is ismerek, akik az évek alatt már a próbálkozást is feladták.

Az feltűnt az utóbbi időben, hogy rengeteg nő kifejezetten igényli az erőszakos szexet, de szerintem ez teljesen más kategória, mint amikor a hétköznapokban repül a pofon, mert késett 20 percet vagy full be van korlátozva az, hogy kikkel és mikor találkozhat.

Egyszerűen nem értem, hogy miért azoknak van sikere, akik emberszámba sem veszik a nőket, míg azok, akik a csillagokat is lehoznák, le vannak ejtve...

2024. jan. 24. 22:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
55%
Nem azoknak van sikere. Illetve az emlitett pasiknak nem azért nincs nújük, mert hú de rendesek, hanem valami más miatt.
2024. jan. 24. 22:55
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
Nem idegesít fel. Szándékosan vagyok szingli, nem azért mert ronda vagyok, vagy mentális gondjaim lennének. Ha akarnám lehetne családom, feleség, gyerekek, csak nem akarom. Önző vagyok és szeretem a saját pénzem magamra költeni, a magam ura lenni. Hiányzik a bánatnak egy visító kölyök meg egy mindenbe is belepitsázó nő. És nem izgat, hogy utódok nélkül végzem.
2024. jan. 24. 23:12
 3/30 anonim ***** válasza:
30%
A nők ösztönlények, értelmet ne nagyon keress. Az alfával akarnak párosodni, mint az állatok. Az erőszakos, agresszív pasas "fellobbantja a lángot" (vagy mi a fenét), a kedves, normális srác meg nem.
2024. jan. 24. 23:22
 4/30 anonim ***** válasza:
67%

Próbáltál normálisnak tűnni, de csak kibújt a szög a zsákból a végére.

Nem hoznál le semmilyen csillagokat. :)

2024. jan. 24. 23:26
 5/30 anonim ***** válasza:
46%

Idegesíteni nem idegesít mert én is lehetnék már házas ember ha engedtem volna az igényeimből, és az elveimből. De nem tettem, és nem is fogom megtenni soha.

Az viszont tény és való, hogy sokszor én is értetlenül állok bizonyos nők viselkedése előtt. Főleg amikor elpanaszolja nekem, hogy őt mennyire nem veszik komolyan a férfiak, meg, hogy mennyi beteg férfivel találkozik nap mint nap, meg úgy összességében minden férfi egy f.sz, beleértve a saját apját is. Majd ezek után fogja magát, és sorba dobálja oda magát az ilyen férfiaknak.

De nem kell az ilyeneken idegeskedni, mert az élet úgyis behúzza az x-et mindenkinek előbb utóbb. A fiatalság és a szépség múlandó.

2024. jan. 24. 23:29
 6/30 anonim ***** válasza:
72%
Az a helyzet, hogy azok a nők és férfiak akik a szó szoros értelmében nem azok, vagy nincs önbecsülésük, valamilyen mentális problémájuk van akár, esetleg trauma azok a rossz férfiakat és nőket preferálják.
2024. jan. 24. 23:31
 7/30 anonim ***** válasza:
85%

Nőként mondom, ezek a párok nem számítanak. Ha minden nőt egyformának hiszel, akkor ez fel fog baszni.

Engem nem szokott feldühíteni, hogy a nyávogós hangú, teletetovált, 20 centis körmű szoliszökevénynek van pasija, mert akinek az a nő kell, az nekem nem kell.

Szerintem te sem keresel olyan nőket, akik mentálisan sérültek, vagy rossz minták alapján keresnek társat, és tartanak fenn ilyen-olyan kapcsolatokat.

2024. jan. 24. 23:43
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint nem foglalkozok vele. Azt az energiát inkább arra fordítom,hogy megtaláljam nekem miért nincs illetve megpróbáljak a saját magam legjobb verziója lenni.
2024. jan. 24. 23:44
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Magammal, a saját életemmel és a számomra fontos emberekkel foglalkozom, nincs időm ilyen baromságra.
2024. jan. 24. 23:47
 10/30 A kérdező kommentje:

#4-nek: én tuti, hogy nem hoznám le, azt ki kell érdemelni...

Hogy érzékeltessem, mire célzok, itt egy személyes példa. Amikor a nővérem 20 éves volt, randizgatott. Egyszer összeakadt egy igazi, klasszikus hódolóval: a srác fekete nadrág, fehér ing, fényes bőrcipő kombóban, vörös rózsával érkezett az első randira, ehhez illően teljesen tiszteletteljesen (nem nyálasan!) beszélt. Tesóm ki se akart menni a házból... Bezzeg a szakadt gatyás, non-fig tetkós, tőmondatokban beszélő borderline hapsival, aki egy kocsmába vitte, azzal rögtön összejött (évekre). Mielőtt valaki említi, a srác alacsony volt, vézna és csóró, de "kellően paraszt". (Mi pedig értelmiségi család, a tágabb családban sem volt válás, és nincs ilyen suttyó típusú férfi a rokonságban, vagyis a gyakori "biztos ezt látta otthon" teória kilőve.)

De egyetemen is a 150 fős évfolyam egyik legjobb csaja (emellé kedves, értelmes) egy alacsony, köpcös, kockafejű, csóró sráccal jött össze (később össze is házasodtak), aki egyedül azzal tűnt ki, hogy józanul is ordenáré bunkó volt, de a nagyobb eseményeken vagy részegen balhézott vagy szó szerint eszméletlenre itta magát. Pedig a rengeteg udvarló között (felsőbb évfolyamokkal több száz fős merítés) gyakorlatilag az összes pozitív külső-belső tulajdonság kombinációja előfordult (vagyis ha verseket író, kockahasú, milliárdos dinasztiából származó srácot akart volna, az is lett volna; ha világutazó chill&lazulás srácot az is, ha mélyérzésű filozófikust az is, és így tovább). De neki az összes létező tulajdonság közül csak és kizárólag a bunkóság számított... Rövidebben: a rengeteg srác közül csak egyből nézném ki, hogy lekavar egyet a csajnak, ha kihűlt a vacsi és ő azt választotta és mindezt úgy, hogy semmilyen egyéb tulajdonsága nincs (se jóképűség, se pénz, se művészlélek stb) a srácnak, amivel tudna kompenzálni...

2024. jan. 25. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!