Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként hogyan lehet leélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hogyan lehet leélni egy életet ha minden nap azzal szembesülsz hogy gyakorlatilag undorodnak tőled a nők?

Figyelt kérdés

Egésséges felnőtt ember nyilván szeretne partnert maga mellé, ehhez képest nekem a legkellemesebb élményem az ellenkező nemmel az amikor átnéznek rajtam, levegőnek néznek

Sajnos sokszor megkaptam hogy nem tudnának férfiként tekinteni rám, (kedves Szót csak akkor kapok ha azt várják megoldom a munkakörömhöz kapcsolódó problémáikat, utána legfeljebb lábtörlés)

Ha majd 30 évesen még csak nem is fogtam soha nő kezét akkor tegyek le a témáról?

2024. jan. 9. 00:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem nem undorodnak pedig lehetne..

De egyébként ez ellen neked kell tenni, ne várd mástól a csodát.

2024. jan. 9. 00:33
 2/20 anonim ***** válasza:
70%

Férfiaktól nem undorodnak a nők.

Incelektől nagyon is, de jogosan.

2024. jan. 9. 00:49
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

A plasztikai sebesz megoldja a problemadat.

Edzeni ,sportolni senki nem fig hekyetted. Az otthoni edzes ingyen van,a kocogas jngyen van.

Ha pufi vagy,nem tiltjs meg senki,h kevesebbet egyel es elhagyd a gxorskajakat sutiket.

Tehat ebredj fel es tedd meg a szukseges lepeseket,h jol nezz ki! Nekem is sikerult!

2024. jan. 9. 00:53
 4/20 anonim ***** válasza:
75%
Azért nem értem az ilyen kérdéseket, mert valahogy csak kibírtad 30 évig Marok Marcsival. Csináld tovább ugyanúgy ahogy eddig.
2024. jan. 9. 00:56
 5/20 anonim ***** válasza:
52%

Próbálkoztál már hozzád illő nőkkel?

[link]

2024. jan. 9. 00:57
 6/20 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk elkezdenék egy tükörbe nézve elgondolkodni, hogy mi a gond velem.
2024. jan. 9. 01:10
 7/20 anonim ***** válasza:
93%
nem olyan vészes
2024. jan. 9. 01:11
 8/20 anonim ***** válasza:
92%
Francokat undorodnak, egyszerűen csak egyáltalán nem érdekled őket.
2024. jan. 9. 01:24
 9/20 anonim ***** válasza:
89%
Keress fel egy pszichológust.
2024. jan. 9. 02:11
 10/20 anonim ***** válasza:
71%
Mennyi energiát tettél eddig a gyúrásba,sportba? 10 év alatt fel lehet építeni egy jó testet naturálban. Szóval ha húszévesen elkezdted volna mostanra válogathatnál a csajok között.Egy jó testtel kb tökmindegy hogy milyen fejed van,lesz nőd ha nem vagy szociálisan nulla.
2024. jan. 9. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!