Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogyan lehet leélni egy életet ha minden nap azzal szembesülsz hogy gyakorlatilag undorodnak tőled a nők?
Egésséges felnőtt ember nyilván szeretne partnert maga mellé, ehhez képest nekem a legkellemesebb élményem az ellenkező nemmel az amikor átnéznek rajtam, levegőnek néznek
Sajnos sokszor megkaptam hogy nem tudnának férfiként tekinteni rám, (kedves Szót csak akkor kapok ha azt várják megoldom a munkakörömhöz kapcsolódó problémáikat, utána legfeljebb lábtörlés)
Ha majd 30 évesen még csak nem is fogtam soha nő kezét akkor tegyek le a témáról?
Tőlem nem undorodnak pedig lehetne..
De egyébként ez ellen neked kell tenni, ne várd mástól a csodát.
Férfiaktól nem undorodnak a nők.
Incelektől nagyon is, de jogosan.
A plasztikai sebesz megoldja a problemadat.
Edzeni ,sportolni senki nem fig hekyetted. Az otthoni edzes ingyen van,a kocogas jngyen van.
Ha pufi vagy,nem tiltjs meg senki,h kevesebbet egyel es elhagyd a gxorskajakat sutiket.
Tehat ebredj fel es tedd meg a szukseges lepeseket,h jol nezz ki! Nekem is sikerult!
Próbálkoztál már hozzád illő nőkkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!