Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írogatnak itt lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogatnak itt lassan mind 2. kérdésben és válaszban a karrierről, amikor az ország gyakorlatilag egy összeszerelő üzem?

Figyelt kérdés

Csak ezeket látom, gyakrabban mondjuk a nők írnak ilyet, hogy így fontos a karrier meg úgy, hogy építeni kell stb stb. Persze, egy nőnek általában könnyebb az ilyen, ha van gyomra hozzá, de ebbe ne menjünk bele.

De azt nem értem mire ez a nagy karrierista szemlélet? Amikor lassan az egész ország valami fos gyárban melózik, főképp operátorként, ahonnan aztán marhára lehet karriert csinálni... esetleg előléptetik sorvezetőnek, nagy karrier. Persze az ember úgy fogja fel 20 évesen mikor belép egy gyár kapuján, hogy nagyon max 1-2 évet lesz ott, aztán azt veszi észre hogy letelt az élete és ugyan úgy csak operátor volt végig. Félreértés ne essék, nem nézem le ezeket a melókat, én is csináltam egy ideig, és ki tudja mit hoz az élet, lehet majd még csinálnom is kell valaha, csak tényleg nem értem miért várja el mindenki a másiktól hogy karriert építsen, vagy akár már meg is legyen neki (megint a csajok a pasiktól, de lehetőleg 25 éves korára legyen középvezető), amikor lassan 10/8 ember ilyen helyeken dolgozik és ez nem úgy néz ki hogy változni fog.

2023. dec. 13. 08:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
41%

Már pár megkeseredett femcel az oldalon azt szeretné elhitetni;

Diploma nélkül mindenki fogyatékos

Aki nem tini srác testalkatú (180/65-70) az kövér

Aki nem keres 800 ezret az csóró

Akinek nincs lakása és autója és nem akar tovább tanulni meg jobb munkahelyet keresni > céltalan ambíció nélküli vesztes

2023. dec. 13. 08:16
 2/28 anonim ***** válasza:
84%

A gyári munka, meg a diploma között rengeteg fokozat van még.

Egy szakmát kitanulni kb 2 3 év.

Én pl most nő létemre a festő szakmával szemezek.

2023. dec. 13. 08:20
 3/28 anonim ***** válasza:
45%
hát ha végig szopsz egy műszaki egyetemet oe vagy bme , elte akkor nem a soron fogsz melózni én mérnök vagyok és beszállító, csak ritkán kellennem, sorra mérni máskülönben egy szobában üldögélek gép előtt, lehet azét jobb helyet találni mint az operatori meló csak tanulni kell hozzá.
2023. dec. 13. 08:41
 4/28 anonim ***** válasza:
81%
#3: De nem mindenki tanulhat tovább. Nem mindenkinek van rá pénze.
2023. dec. 13. 08:45
 5/28 anonim ***** válasza:
71%

"Persze, egy nőnek általában könnyebb az ilyen, ha van gyomra hozzá, de ebbe ne menjünk bele."

De, menjünk bele. Ha fontos volt megemlíteni, kérlek fejtsd ki.

2023. dec. 13. 09:09
 6/28 A kérdező kommentje:
Szerintem pontosan tudod mire gondolok. Elég hamar felkerülnek a nők bizonyos pozíciókba ha jól cumiznak, vagy csak kelletik magukat a feletteseiknek. És nem feltétlenül azért, mert annyira értenek is az adott munkakörhöz, persze onnan magasról már könnyen osztják az észt, hogy csakis velük egy kategóriással állnak össze, aki nem keres legalább havi 1 milliót az pedig meg se merjen állni előtte, mert nem is ember, de ha valami 100 kilós Tankaranka lenne, akkor maradt volna ugyan úgy a soron, a havi 250ért. Remélem pontos és kielégítő kifejtés volt.
2023. dec. 13. 09:13
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van kérdező, sok nő a testét használja fel, DE azért csinálják, mert a férfi felettesek vevők rá! Hogyha a férfi nem azért helyezné magasabb pozícióba, mert jól cumizik és jól kettyint akkor egyik nő se használhatná a testét! Ok és okozat.
2023. dec. 13. 09:17
 8/28 anonim ***** válasza:
92%

Kisebb városkákban, falvakban biztos ez a helyzet, hogy az emberek nagy része gyárban dolgozik, de a nagyobb városokban azért nem. Pont nemrég nézegettem, hogy hány száz dolog közül lehet választani, ha szakmát akarnék tanulni, persze ezek egy jó része is olyan, hogy túl sok karrierlehetőség nincs benne, de azért van sok, amiben igen. És nem arra gondolok, hogy egymillió nettót keresel majd 1-2 éven belül, de azért egy klímaszerelő, burkoló, festő, akármi is értelmesebb munka, mint a gyárban szívni, nem feltétlen anyagi értelemben, hanem talán nem leszel egy idegbeteg, mindig fáradt, megkeseredett valaki 5 éven belül, ha bármi általad választott munkát végzel és nem érzed úgy, hogy azt kell csinálnod, ami jutott, pedig utálod, mint a szart.

Nem azt várom, hogy valaki vezető legyen 25 évesen, hanem hogy elégedett legyen úgy általában az életével és hogy a lehetőségeiből kihozza a legtöbbet.

2023. dec. 13. 09:21
 9/28 anonim ***** válasza:
59%

4 éve szeretnék munkahelyet váltani, kb. 50 helyre tuti elment az önéletrajzom, de kb. a felétől kaptam választ h köszönjük de be van töltve...ami egyébként nincs.

És igen több helyen láttam h egy hozzá nem értő böngészőt használni képes csinos nőt vesznek inkább fel.

És 6 állásinterjún voltam, de egyikre sem én kellettem.

A megjelenésem megfelelő, angol társalgási szintem teljesen megvan, vizsgám nincs de attól még viszonylag folyékonyan beszélek.

Sehová nem kellettem, és teljesen elkeserített már az egész, kollégáim inkább elmentek irodai állásból burkolónak, voltak pénzügyesek bérszámfejtők akik szintén kétkezi munkára mentek el.

KArrier??? Hát ahhoz óriási mázli kell.

Az állásinterjúk ahová behívtak oda csak azért hívtak be mert volt ismeretség.

úgy látom jó állást csak ismerős által fogok tudni szerezni.

Bizonyos szinten már teljesen elkeseredtem.

2023. dec. 13. 09:21
 10/28 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem ez csak pár hangoskodó figura. A való életben nem ezt tapasztalom. Valóban az van, amit írsz, és ennek ellenére az emberek többségének mégis van párja. Az operátoroknak is (sőt, mondok jobbat, nálunk a cégnél az operátoroknak majdnem mindegyiknek van, nekem mérnökként nincs).

Szóval ezek az "elvárások" szerintem a következő forrásokból erednek:

- Valójában férfiak találják ki, akik a saját rosszképűségüket/rossz megjelenésüket/rossz kisugárzásukat rákenik a pénzre, hogy "biztos azért"....

- Olyan fiatalok, gyerekek írogatják, akik még nem élnek kint a való életben, ezért inkább csak a vágyaikat fogalmazzák meg, semmint a valóságot.

- Pár valóban visszataszító gold digger, akiknek aztán vagy összejönnek a vágyaik, vagy nem (nem mindig jön össze nekik sem)

- Néhány identitás-zavaros lány, aki nem tudja a saját helyét, esetleg mélyszegénységből jött, ezért a top klasszisokról álmodozik

Tehát én azt gondolom, az ilyen kommentek döntő többségében inkább túlzások, vagy vágyak kivetítése, nem tényleges tapasztalat vagy valóság.

2023. dec. 13. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!