Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írogatnak itt lassan mind 2. kérdésben és válaszban a karrierről, amikor az ország gyakorlatilag egy összeszerelő üzem?
Csak ezeket látom, gyakrabban mondjuk a nők írnak ilyet, hogy így fontos a karrier meg úgy, hogy építeni kell stb stb. Persze, egy nőnek általában könnyebb az ilyen, ha van gyomra hozzá, de ebbe ne menjünk bele.
De azt nem értem mire ez a nagy karrierista szemlélet? Amikor lassan az egész ország valami fos gyárban melózik, főképp operátorként, ahonnan aztán marhára lehet karriert csinálni... esetleg előléptetik sorvezetőnek, nagy karrier. Persze az ember úgy fogja fel 20 évesen mikor belép egy gyár kapuján, hogy nagyon max 1-2 évet lesz ott, aztán azt veszi észre hogy letelt az élete és ugyan úgy csak operátor volt végig. Félreértés ne essék, nem nézem le ezeket a melókat, én is csináltam egy ideig, és ki tudja mit hoz az élet, lehet majd még csinálnom is kell valaha, csak tényleg nem értem miért várja el mindenki a másiktól hogy karriert építsen, vagy akár már meg is legyen neki (megint a csajok a pasiktól, de lehetőleg 25 éves korára legyen középvezető), amikor lassan 10/8 ember ilyen helyeken dolgozik és ez nem úgy néz ki hogy változni fog.
10#
Szerintem egy olyan nőnek aki tényleg mélyszegénységben élt, pont hogy nem lesznek milliós elvárásai. Neki már a havi 200 is vagyonnak számít
Nem a közösségi oldalakból meg reklámokból kell kiindulni meg innen amikor 1-ik kérdésnél mindenki szerencsétlen másiknál meg mindenki 500 és másfél millió között keres...
igen ahogy írták operátoroknak is van barátnőjük, családjuk...és Pestet leszámítva az átlag kereset a legtöbb helyen 300 nettó.
Ugyanakkor 1 tényezőt elismerek, az pedig az, hogy óriási előnyt jelent a külső.
300 nettó + előnytelen külső (itt nem a ruháról ápoltságról van szó) az hátránnyal indul magas hátránnyal.
300 nettó + jóképű hatalmas előny.
#14:
Dehogynem létezik, az én kolléganőm is szopkodja többek között a nagyfőnököt és már magasabb pozícióban is van és úgy képzeld el, hogy még rajta is kapták őket, bár nyilvánvaló volt, rendesen égett a szeme érte, illegette magát neki.
Mondjuk ilyesmire a férfiak is hajlandóak, nemcsak a nők úgyhogy te élsz álomvilágban.
N
"Remélem pontos és kielégítő kifejtés volt."
Igen. Lenézed a nőket. Csak szopást nézel ki belőlük, mert sérti az egodat, ha egy nő jobb nálad.
14
Saját ismeretségi körömben is tudok többeket, akik kezdtek már ki a felettesükkel/főnökükkel.
Sőt, volt olyan pali is, aki több éves kapcsolatát, eljegyzéssel rúgta fel azzal, hogy megszopatott a gyár öltözőjében, ahol melózik egy ukrán csajt, mert az meg azt gondolta, hogy mivel magyar, meg ott van már régóta, és mert valami sori főnökszerűség volt, biztos tele van pénzzel, mondjuk le is buktak és ugrott az esküvő.
#17:
Nem ismerik el, hogy a jó külső, a ribizkedés előbbre visz. Pedig sajnos ez így van mindkettő nemnél.
A zenészek, színészek is úgy élnek. Ha nem fekszenek le a producerekkel, rendezőkkel akkor nem kapnak lehetőséget.
Ilyen a világ. A szex, drog és a pénz uralja.
15# az hogy van egy ilyen eset, nem jelenti azt hogy általános.
Mondjuk azt hogy 99% ban láttam már ilyen ellegő billegő kolléganőt, nem egyet, aztán rajta röhögött az egész cég beleértve az öttagú férfi főnökséget. És fordítva is láttam már rengeteg esetet, hogy azt hitte a dagadt ronda főnök, hogy majd szívesen leszopják. Hát volt ott is fluktuáció rendesen. Menekültek a nők egy ilyen alaktól.
Szóval maradjunk annyiban hogy az ilyesfajta egymásratalálás olyan ritka mint az 50 éves házasságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!