Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írogatnak itt lassan mind 2. kérdésben és válaszban a karrierről, amikor az ország gyakorlatilag egy összeszerelő üzem?
Csak ezeket látom, gyakrabban mondjuk a nők írnak ilyet, hogy így fontos a karrier meg úgy, hogy építeni kell stb stb. Persze, egy nőnek általában könnyebb az ilyen, ha van gyomra hozzá, de ebbe ne menjünk bele.
De azt nem értem mire ez a nagy karrierista szemlélet? Amikor lassan az egész ország valami fos gyárban melózik, főképp operátorként, ahonnan aztán marhára lehet karriert csinálni... esetleg előléptetik sorvezetőnek, nagy karrier. Persze az ember úgy fogja fel 20 évesen mikor belép egy gyár kapuján, hogy nagyon max 1-2 évet lesz ott, aztán azt veszi észre hogy letelt az élete és ugyan úgy csak operátor volt végig. Félreértés ne essék, nem nézem le ezeket a melókat, én is csináltam egy ideig, és ki tudja mit hoz az élet, lehet majd még csinálnom is kell valaha, csak tényleg nem értem miért várja el mindenki a másiktól hogy karriert építsen, vagy akár már meg is legyen neki (megint a csajok a pasiktól, de lehetőleg 25 éves korára legyen középvezető), amikor lassan 10/8 ember ilyen helyeken dolgozik és ez nem úgy néz ki hogy változni fog.
"Elég hamar felkerülnek a nők bizonyos pozíciókba ha jól cumiznak, vagy csak kelletik magukat a feletteseiknek. "
Egy igazi irigy lúzer vagy.
"amikor lassan 10/8 ember ilyen helyeken dolgozik "
Az én köreimben kerek 0.
#24. Gyárban is jól lehet keresni, ha nem vagy hülye hozzá.
Mondjuk az én szemléletem valahol a tiéd és az övék között van.
Ismerek olyat, akit én korrepetáltam és ment egyetmre, én nem mentem, mert bazi csórók voltunk.
Igazából azóta se mentem el, mert mindig valami olyan beosztású melót sikerült szereznem, hogy esélytelennek tartottam, hogy megoldjam.
Szerintem azt amit leírtál, az nem lehet ilyen feketén-fehéren kijelenteni,mert nagyon sokan nem választják.
Én azt vallom, hogy a "ranglétrán lépdelés", a karrier eleve hülyeség.
Amikor karrierutakról magyaráznak nekem, én mindig "köszönöm, a saját pozíciómban szeretnék maradni".
Ha egy ember ért valamihez és szereti amit csinál, akkor abban marad. Pl. Ha van egy asztalos abból lehet egy mégjobb asztalos, de ha egy remek asztalos valaki, arra miért bízzuk egy faipari brigád irányítását? Lehetséges, hogy abban nem is jó, és nem is érzi jól magát. Nem kell mindig előre lépni!
Hasonlóan aki folyton előlép, az igazából egyik pozíciójában sem elég jó. Ez a véleményem.
27
AZ is előrelépés és karrier, ha egy re jobb asztalos leszel és egyre nívósabb munkákra hívnak meg. ami nyilván több pénzzel is jár.
Esetleg tanulhatsz tervezni, designt. Van egy asztalos, most nem tudom a nevét, csoda bútorokat gyárt, és ő is tervezi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!