Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiként hogyan lehet leélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hogyan lehet leélni egy életet ha minden nap azzal szembesülsz hogy gyakorlatilag undorodnak tőled a nők?

Figyelt kérdés

Egésséges felnőtt ember nyilván szeretne partnert maga mellé, ehhez képest nekem a legkellemesebb élményem az ellenkező nemmel az amikor átnéznek rajtam, levegőnek néznek

Sajnos sokszor megkaptam hogy nem tudnának férfiként tekinteni rám, (kedves Szót csak akkor kapok ha azt várják megoldom a munkakörömhöz kapcsolódó problémáikat, utána legfeljebb lábtörlés)

Ha majd 30 évesen még csak nem is fogtam soha nő kezét akkor tegyek le a témáról?

2024. jan. 9. 00:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Magasra tetted a lécet. Add alább minimum a szintedig.
2024. jan. 9. 05:13
 12/20 anonim ***** válasza:
14%
Miért arról szól az összes válasz hogy a kérdező fogyjon le? Egyetlen ok amiért taszít egy férfi a nőt az az hogy kövér? Szerintem vannak más lehetőségek is. Mindenki legyen kondis majom? Ez a 21 század ? Minden férfi legyen 70 kg 15 % max testzsirral vagy kuka az élete?
2024. jan. 9. 06:36
 13/20 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon nehezen. Ha alacsony vagy, vagy csúnya az arcod, akkor sajnos nincs remény. Maximum eljárhatsz prostizni, az legalább a szexhiányon enyhít, de köztük is kevés van, aki hihetően tudja palástolni az undorát (tapasztalat).
2024. jan. 9. 07:59
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
Ha adnál a megjelenésre, ápolt vagy férfiként lehetsz akár rossz adottságú, akkor is kellesz majd a nőknek. A lenőtt haj, túlsúly, ósdi/büdös ruhák stb persze nem vonzó senkinek. Ezért vannak jobb helyzetben a nők, közöttük sokkal többen vannak azok akik jó adottságok híján is minden reggel odateszik magukat és kihozzák magukból amit lehet és most nem a vakolat sminkre kell gondolni hanem a jó megjelenés alapjaira.
2024. jan. 9. 08:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Drága hobbik, szűk baráti kör, több műszakos munkarend.

Eddig egész jól megy, csak reálisan kell hozzá állni az élethez. Ha nem nem.

2024. jan. 9. 09:16
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

Elmotorozunk Vlagyivosztokba.

39F incel

2024. jan. 9. 09:25
 17/20 anonim válasza:
67%

Ne add fel! Próbálj tenni érte, ahogy előttem is írták sportolj eddz magad, találj valami elfoglaltságot. 30 évesen még nem vagy elkesve.

Sok sikert!

2024. jan. 9. 10:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#12 Mert aki nem tesz magáért semmit az lenne a becsülendő szerinted? Nem inkább az aki tesz érte hogy kihozza magából a legjobbat? Mindenki aki sportol,edz,az egy kondis majom? Arra kellene felnézni szerinted aki otthon ül a seggén és mondjuk gépezik? Menj már le edzeni bratyesz és majd meséld el hogy mennyire esik jól félig megdögleni minden edzés közben. A testedzés az önfejlesztés egyik fontos része,szerintem elengedhetetlen ha sikeres akarsz lenni az életben mert az évek alatt erőt,kitartást,magabiztosságot ad szemben mondjuk a gépezéssel amitől csak annál nagyobb nyomi lúzer leszel minel több évet töltesz el vele. De persze nem kötelező sportolni,nem kötelező fejleszteni magadat,felőlem úgy qrod el az életed ahogy csak akarod.
2024. jan. 9. 15:13
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenki legyen kondis majom?"

Ne kondis majom legyél, csak ne legyél kövér. Legyél igényes, ehhez pedig hozzá tartozik az alapvető sport és hogy karbantartod a tested.

Nyilván akkor sem fognak utánad dögleni a nők, de az esélyeidet növeled a jelenlegi 0%-hoz képest.

2024. jan. 9. 18:01
 20/20 anonim ***** válasza:
megnéztem az aktádat (a nőelosztási minisztériumban dolgozok másodállasban), sajnos neked nem fog jutni.
2024. jan. 10. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!