Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Korához képest jól/fiatalabbnak néz ki" dolognak őszintén van bármi gyakorlati előnye, haszna?
Egészségi állapot szempontjából van. Ebbben nincs vita.
De vonzerő szempontjából nézve nekem ez igazából csak olyannak tűnik, hogy az átlaghoz képest kellemesebb rád nézni másoknak vagy önmagadat látni a tükörben. Meg hogy akik fiatalabbak sajnálkozva megjegyzik hogy ó milyen helyes/szép lehettél fiatalon, ó ha akkor találkoztunk volna és egyidősek lettünk volna akkor ez és ez lett volna...
De ennyi. Ez az egész csak egy ilyen elmerengő ábrándozásra jó nem?
De gyakorlati értelemben nem olyan hogy majd ugyanúgy vonzalmat keltessz az ellenkező nemben, legalábbis nem olyanokban akik neked vonzóak.
Szóval van alkalmi/hosszútávú párkapcsolat keresése szempontjából gyakorlatban értelme jobban tartani magad, fiatalabbnak kinézni mint amennyi vagy?
Hát 40 esen hiába van huszasokat megszégyenítő bomba, ha a 40 es pasik vagy taták, vagy csak arra kell nekik nő.
Most marad az hogy fiatalabb pasikkal jövögetsz össze kvázi komolytalanra, (habár sok anyát ismerek akik 40 hez közel huszonéveseknek is szülnek..), vagy evickélsz a szennytengerben a taták és 40 es sérültek közt.
Pl van a született feleségek c műsor. Mindegyik jóformában. Normalis férfi meg szinte nincs is a filmben.
Nekem fiatalabb férjem van és babánk, nem "komolytalanra összejövés". 42/31, nekem a második házasságom, van egy tízéves fiam is.
A Született feleségek pasijai meg nagyon is ott vannak a szeren. Az összes 40+-os, kivéve Carlos. A legdögösebb Mike. De Tom, Rex, Karl, Orson is mind álomférfi, főleg a magyar átlaghoz nézve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!