Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Korához képest jól/fiatalabbn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Korához képest jól/fiatalabbnak néz ki" dolognak őszintén van bármi gyakorlati előnye, haszna?

Figyelt kérdés

Egészségi állapot szempontjából van. Ebbben nincs vita.

De vonzerő szempontjából nézve nekem ez igazából csak olyannak tűnik, hogy az átlaghoz képest kellemesebb rád nézni másoknak vagy önmagadat látni a tükörben. Meg hogy akik fiatalabbak sajnálkozva megjegyzik hogy ó milyen helyes/szép lehettél fiatalon, ó ha akkor találkoztunk volna és egyidősek lettünk volna akkor ez és ez lett volna...

De ennyi. Ez az egész csak egy ilyen elmerengő ábrándozásra jó nem?

De gyakorlati értelemben nem olyan hogy majd ugyanúgy vonzalmat keltessz az ellenkező nemben, legalábbis nem olyanokban akik neked vonzóak.

Szóval van alkalmi/hosszútávú párkapcsolat keresése szempontjából gyakorlatban értelme jobban tartani magad, fiatalabbnak kinézni mint amennyi vagy?

2023. ápr. 26. 16:07
1 2
 11/18 Hans Pötterman ***** válasza:

Ez azért kicsit sarkítás, nekem vannak 35-40 körüli haverjaim akik úgy néznek ki mint egy idétlen kis hülyegyerek

Kíváncsi leszek én mire viszem addigra, még csak 26 vagyok

2023. ápr. 27. 07:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igaz, hogy 40-en felul minden ferfi tatas. Lehet nalad van nagyon magasan a lec. En latok magam korul jovagasu 40+osokat. Lehet mar kopaszodik, meg nem feszes mindenhol,de en nem a szepfiukra bukom.
2023. ápr. 27. 09:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem irt senkinolyat h 40 felett minden férfi tatás.

Vannak a jól kinézők is csak nem veletlen nincs senkijük, vagy családjuk, vmi nem kerek náluk, gyakorta pl drogosak esetleg vagy isznak, vagy csak nőznek vakvilágba vagy anyuka mellett meg 40 en felül is.

Egeszséges épelméjű hű helyes sikeres ügyes okos 40 es férfi, ha lemne az már rég normális szerető férj és családapa lenne.

2023. ápr. 27. 14:29
 14/18 anonim ***** válasza:
13-as akkor ezt nőkre is ki lehet jelenteni? Tehát, ha úgy hozta az élet, hogy valaki egy adott időszakban, 40 fölött egyedülálló, akkor az csak gáz lehet. Szuper hozzáállás.
2023. ápr. 27. 14:31
 15/18 anonim ***** válasza:

A pasik garantáltan azok.

Azért a nők teljesen más. Gyereket nevelnek becsulettel es javarészt a ferjuk pedig megcsaló lelépő selejt az is. Es ők is csak szívtak velük.

Aztán ugye ezek a selejt pasik szabadulnak fel válással is.

2023. ápr. 27. 15:38
 16/18 anonim ***** válasza:

#10 én a szülifelis megjegyzésedre reagáltam, hogy szerinted ott sincs jóféle negyvenes pasi. De, ott van, kb az összes :) Ami meg a valóságot illeti, láthatod hogy nekem is fiatalabb férjem van, vajon miért? :) Azaz egyetértünk.

#8 voltam

2023. ápr. 27. 20:11
 17/18 anonim ***** válasza:
A született feleségekben igenis jó pasik vannak. Nem tudom, hogy te mire vágysz, nem lehet, hogy az elvárásaid irreálisak?
2023. ápr. 27. 20:32
 18/18 Hans Pötterman ***** válasza:

Nemár, ez a mértékű megkeseredettség már majdnem ilyen incel szint

2023. ápr. 28. 06:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!