Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodna a gazda műsor után szembesültek a mai tinderes lányok hogy egy john deere traktor többet ér mint egy audi, vagy bmw az ismerkedésnél?
Szerintem sokan felkapták a fejüket,mert ahol megfordultam sok helyen hallottam erről beszélni az embereket.
A paneltelepi régi háromhúszdezsők kerékkulcsra nem volnának árban elegendőek egy ekkora traktorra.
És mindegyiknek medencés hatalmas farm, akit sokan lottónyereményből se tudnának megvenni.
Most minden tinderes badoos lány a falusi gazdagokat fogja vadászni és a traktor márkákat tanulgatják melyike mennyit ér, a használtauto nézegetése helyett?
Nézd, én személyesen ismerem az egyik gazdát.
Direkt erre voltam kívàncsi, hogy mi az ami TV-ből lejön, és mi a valóság.
A TV-ben látottakat nyugodtan oszd el kettővel, olykor hárommal.
Melyiket ismered?
Azért mocskosul tele volt itt mindegyik.
Kevés lenne erre még a lottónyeremény is ha mindezt megakarnád venni.
Gazdag üzletember olyan kevés van magyarországon akik még nem ülnek valami miatt, hogy abból már te nem tudsz válogatni.
Puncson meg elittárson ahol a magadfajták leskelődnek, ott is pár kamugép van fenn.Aki csak azt akarja veled elhitetni amit hallani akarsz.
haver kölcsönlakása, kölcsönautó, turkálós ruhák, drága teló részletre...tele a társkereső ilyen bolondokkal.
Amúgy ez a kérdés a frusztrációidon kívül miről szól?
Vannak olyanok, akik most tudták meg, hogy drága egy traktor? Ja, vannak. Nők és férfiak egyaránt.
Akkor most a gazdákra fognak nyomulni? Nem, a diszkóban pasizó, belvárosban élő csajok továbbra is pont ugyanúgy fognak élni, mint eddig. A vidéken élők meg szintén. És pont ugyanúgy nyomulnak majd egyesek a gazdákra, mint eddig.
Minden gazda ennyire tele van? Nem, nagyon nem. Falun laktam. Az egyik szomszéd gazda volt. Valóban jól ment nekik, behúztak eu-s pénzeket is, voltak jó kocsik, nagy traktor... De nem volt medence, ellenben állatok ürülékének lapátolása igen. Mindkét felnövekvő gyerek talált csajt. Átlagos, falusi csajokat.
A gazdag üzletemberek nagy része már ül? Ember, te hol élsz amúgy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!