Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Házasodna a gazda műsor után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodna a gazda műsor után szembesültek a mai tinderes lányok hogy egy john deere traktor többet ér mint egy audi, vagy bmw az ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Szerintem sokan felkapták a fejüket,mert ahol megfordultam sok helyen hallottam erről beszélni az embereket.

A paneltelepi régi háromhúszdezsők kerékkulcsra nem volnának árban elegendőek egy ekkora traktorra.

És mindegyiknek medencés hatalmas farm, akit sokan lottónyereményből se tudnának megvenni.

Most minden tinderes badoos lány a falusi gazdagokat fogja vadászni és a traktor márkákat tanulgatják melyike mennyit ér, a használtauto nézegetése helyett?

2020. nov. 7. 16:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Nézd, én személyesen ismerem az egyik gazdát.

Direkt erre voltam kívàncsi, hogy mi az ami TV-ből lejön, és mi a valóság.

A TV-ben látottakat nyugodtan oszd el kettővel, olykor hárommal.

2020. nov. 7. 16:11
 2/15 A kérdező kommentje:

Melyiket ismered?

Azért mocskosul tele volt itt mindegyik.

Kevés lenne erre még a lottónyeremény is ha mindezt megakarnád venni.

2020. nov. 7. 16:16
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Garantálom hogy a mai tinderes lányoknak jobb dolguk van mint hogy ilyen igénytelen fost nézzenek.
2020. nov. 7. 16:18
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
A mai tinderes lányok közül akad, aki vidéken nőtt fel és pontosan tudja mi az a traktor és trágyázás, tehénfejés stb. Sőt még csinálta is. Szóval ne általánosítsunk megint, ha kérhetem, mert én is csúnya általánosítgatásba kezdek hogy mekkora hazug, tahó, mocsadék az összes férfi, néhány rossz tapasztalat miatt. Jó lenne ha felébrednétek. Nem minden nő a pénz után megy, nem minden nő a bmw-re vadászik. Elhiszem, hogy találkoztál ilyen lányokkal, mert tény hogy vannak ilyenek, de azért elég erős dolog lenézni és leírni az összes nőt, csak azért mert neked egyszer valaki összetörte a kis szívecskédet. Mondjuk ehhez intelligencia is kéne, hogy felfogd. Nem várok sokat tőled, nyugodtan lepontozhattok kicsi pöcsű, önbizalomhiányos kis szardarabok. Majd a normális és aggyal rendelkező férfiak fogják érteni a lényeget.
2020. nov. 7. 16:18
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
csomó dolgot csak kölcsön kaptak...
2020. nov. 7. 16:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Rolandot.
2020. nov. 7. 16:24
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem láttam sajnos a sorozatot... Maradnak a gazdag üzletemberek. 😊
2020. nov. 7. 16:35
 8/15 A kérdező kommentje:

Gazdag üzletember olyan kevés van magyarországon akik még nem ülnek valami miatt, hogy abból már te nem tudsz válogatni.

Puncson meg elittárson ahol a magadfajták leskelődnek, ott is pár kamugép van fenn.Aki csak azt akarja veled elhitetni amit hallani akarsz.

haver kölcsönlakása, kölcsönautó, turkálós ruhák, drága teló részletre...tele a társkereső ilyen bolondokkal.

2020. nov. 7. 16:38
 9/15 anonim ***** válasza:
29%
Nem társkeresőn ismerkedem, hanem a való életben. Nézd, ha az egész város tudja ki ő, sőt az egész megye és még tovább, akkkor nincs mit kérdezni. Ne nézzél már madárnak. Nem kispályázom. 😊
2020. nov. 7. 16:42
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy ez a kérdés a frusztrációidon kívül miről szól?

Vannak olyanok, akik most tudták meg, hogy drága egy traktor? Ja, vannak. Nők és férfiak egyaránt.

Akkor most a gazdákra fognak nyomulni? Nem, a diszkóban pasizó, belvárosban élő csajok továbbra is pont ugyanúgy fognak élni, mint eddig. A vidéken élők meg szintén. És pont ugyanúgy nyomulnak majd egyesek a gazdákra, mint eddig.

Minden gazda ennyire tele van? Nem, nagyon nem. Falun laktam. Az egyik szomszéd gazda volt. Valóban jól ment nekik, behúztak eu-s pénzeket is, voltak jó kocsik, nagy traktor... De nem volt medence, ellenben állatok ürülékének lapátolása igen. Mindkét felnövekvő gyerek talált csajt. Átlagos, falusi csajokat.

A gazdag üzletemberek nagy része már ül? Ember, te hol élsz amúgy? :D

2020. nov. 7. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!