Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodna a gazda műsor után szembesültek a mai tinderes lányok hogy egy john deere traktor többet ér mint egy audi, vagy bmw az ismerkedésnél?
Szerintem sokan felkapták a fejüket,mert ahol megfordultam sok helyen hallottam erről beszélni az embereket.
A paneltelepi régi háromhúszdezsők kerékkulcsra nem volnának árban elegendőek egy ekkora traktorra.
És mindegyiknek medencés hatalmas farm, akit sokan lottónyereményből se tudnának megvenni.
Most minden tinderes badoos lány a falusi gazdagokat fogja vadászni és a traktor márkákat tanulgatják melyike mennyit ér, a használtauto nézegetése helyett?
Falun élek,több közeli ismerősöm van aki gazdálkodik. Igen, vannak olyanok is akiknek egy belvárosi lakás értékű a traktorjuk, sőt, több ilyen is van. A földek értéke messze meghaladja a hátralévő életem átlagfizetését. Viszont látom az életmódjukat is. És én erről mondom,hogy közel sem az ami a TV-n keresztül lejön.Manapság hiába van pénzük egyszerűen nem találnak munkást, ezért maguk, a családtagjaik is, január 1-től december 31-ig dolgoznak. Alig tudok olyat mondani aki legyen az állattenyésztéssel/növénytermesztéssel foglalkozó, aki nyáron akár 10-2 napra is el tud szakadni a munkától.
Ráadásul nézze meg Őket mindenki. A kemény fizikai munka, a napfény, a szél megteszi a hatását az arcukon.
A műsor közel nem áll a valósághoz. Se a gazdák, se a lányok részéről. Magamutogatás..
"Szerintem sokan felkapták a fejüket,mert ahol megfordultam sok helyen hallottam erről beszélni az embereket."
Részvétem, hogy ilyen helyen élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!