Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Házasodna a gazda műsor után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodna a gazda műsor után szembesültek a mai tinderes lányok hogy egy john deere traktor többet ér mint egy audi, vagy bmw az ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Szerintem sokan felkapták a fejüket,mert ahol megfordultam sok helyen hallottam erről beszélni az embereket.

A paneltelepi régi háromhúszdezsők kerékkulcsra nem volnának árban elegendőek egy ekkora traktorra.

És mindegyiknek medencés hatalmas farm, akit sokan lottónyereményből se tudnának megvenni.

Most minden tinderes badoos lány a falusi gazdagokat fogja vadászni és a traktor márkákat tanulgatják melyike mennyit ér, a használtauto nézegetése helyett?

2020. nov. 7. 16:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Falun élek,több közeli ismerősöm van aki gazdálkodik. Igen, vannak olyanok is akiknek egy belvárosi lakás értékű a traktorjuk, sőt, több ilyen is van. A földek értéke messze meghaladja a hátralévő életem átlagfizetését. Viszont látom az életmódjukat is. És én erről mondom,hogy közel sem az ami a TV-n keresztül lejön.Manapság hiába van pénzük egyszerűen nem találnak munkást, ezért maguk, a családtagjaik is, január 1-től december 31-ig dolgoznak. Alig tudok olyat mondani aki legyen az állattenyésztéssel/növénytermesztéssel foglalkozó, aki nyáron akár 10-2 napra is el tud szakadni a munkától.

Ráadásul nézze meg Őket mindenki. A kemény fizikai munka, a napfény, a szél megteszi a hatását az arcukon.

A műsor közel nem áll a valósághoz. Se a gazdák, se a lányok részéről. Magamutogatás..

2020. nov. 7. 17:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Belenéztem a magyar verzióba. Hát, mit ne mondjak, köze nincs a valósághoz. Ennél még a svájci verzió is közelebb van a valósághoz, ott legalább nem csak képernyőképes embereket mutogatnak, hanem idősebb, tényleg gazdának kinéző valakiket is.
2020. nov. 7. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem érdekelnek a traktoros gazdák fővárosi lányként. Nincs bajom velük, egyszerűen csak teljesen más életmódot folytatnak. Inkább egy kislakásban élnék a jó infrastruktúrájú városban, mint egy medencés farmon.
2020. nov. 7. 18:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan lányt, aki nem ezen témázik és ha téged ez ennyire idegesít, kiakaszt, frusztrál, hogy egy újabb bombanős "anyagias nős" kérdést is megért, ha normális lányok után kutatnál, energiádat arra fordítanád, segítene hogy ne témázz ezen.
2020. nov. 7. 18:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem sokan felkapták a fejüket,mert ahol megfordultam sok helyen hallottam erről beszélni az embereket."

Részvétem, hogy ilyen helyen élsz.

2020. nov. 7. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!