Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem sokszor megtalálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem sokszor megtalálom a lelkitársam, aztán szembesülök a valósággal. Mit rontok el?

Figyelt kérdés

Sokadik alkalom, hogy megismerkedek egy lánnyal (nem társkereső, hanem suli, munkahely, hasonló...személyes). A vonzódás megvan a részemről, és úgy ítélem meg, hogy az ő részéről is. A humorunk egyezik, végre érti valaki igazán a humoromat, jóízűen kacag, meg is dicsér, hogy jól nézek ki. Én is viszonzom ezt. Szóba kerül a párkapcsolat. Elmondja, hogy milyen béna ebben, és tuti egyedül macskák között fog megöregedni. (Végre valaki, aki nem úszik a faszrengetegben, itt az én időm, humor, személyiség és testi vonzódás egyben, gondolom magamban). Elhívom nagy nehezen randira, mire témát terel, és többet nem hozza szóba. Itt összezavarodok és nem értem miért? Mit rontottam el? Később még utalok rá, hogy szívesen találkoznék vele, ismét témát terel. Akkor mégis mi történik?

Már a második alkalom. Jóban leszek valakivel, küldi a "jeleket" (bár egyre inkább kétkedve fogadok bármi féle jelet), beleélem magam, majd szembesülök a valósággal, hogy maximum nagyon jó barátok lehetünk.

23 éves vagyok, a jelenlegi lány is ennyi.

2022. jún. 17. 23:54
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
59%

Valszeg a rózsaszín felhő nàlad generàlis probléma.

B-verzió, h kib-szottul felszines vagy.

2022. jún. 18. 00:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz így bármit mondani, de elsőre én azt mondanám, hogy néha előfordul olyan, hogy sokkal többet látunk bele dolgokba, mint ami valójában megtörténik.
2022. jún. 18. 01:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért az furcsa, hogy némi haverkodás után úgy érzed, hogy 'lelki társra' találtál. Szerintem kicsit túl hamar belelovalod magad a dolgokba.
2022. jún. 18. 02:25
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem erre az jut eszembe, hogy ne elvárásokkal menj bele a kapcsolatba. Még nem ismeritek egymást, lehet hogy ö lesz a nagy Ö, lehet hogy nem.
2022. jún. 18. 04:41
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Nem nézel ki elég jól. Az ilyen lányok általában éppen azért vannak egyedül, mert senki sem elég jóképű nekik.
2022. jún. 18. 07:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Még azt is eltudom képzelni hogy értékelik a humorod. De más dologban kevés vagy hozzájuk. Külsőre meg anyagi helyzetre gondolva.

Keress egy ducibb lányt, azoknak lehet megfelelsz majd.

2022. jún. 18. 07:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Próbálom nem belelovalni magam, viszont ha külsőre megfog, majd a személlye is vonzó, és a félreérthetetlen jeleket küldi, akkor joggal feltételezhetem, és joggal számolhatok azzal, hogy lehet köztünk valami. Ugyanis léteznek jelek, nyilván a félősebb lányok is adnak jeleket, most ha azokat figyelnem kívül veszem adott esetben, akkor meg figyelmetlennek vagyok titulálva. Ez esetben a haverok is mondták, hogy hülye vagyok ha nem esik le hogy bejövök neki...erre jön az arcul csapás.
2022. jún. 18. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:
77%

7

De hát látod, hogy következetesen félreérted azokat a "félreérthetetlen jeleket"...

2022. jún. 18. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:
36%
Nem veletlenul vagy egyedul. A noket sem ismered! Csak sajnaltatjak magukat neked. Ez meg nem jelenti azt hogy te vagy a befuto. 23 eves csajok a 30 feletti pasikat lesik. Nem is ertem honnan gondolod hogy esélyed lehet naluk! Ez a valo elet, nem pedig az altalanos iskola!
2022. jún. 18. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!