Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a pasi lelkitársat keres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a pasi lelkitársat keres bennem?

Figyelt kérdés

Nem akar tőlem semmit, csak annyi, hogy szexbe belemenne, ha úgy alakulna, de nem teper érte meg semmi.

Viszont én úgy érzem, hogy nagyon hasonlítunk személyiségre, és sokat kérdezgetem őt a múltjáról, meg hogy miről mit gondol, mit érez, és úgy érzékelem, hogy nincs ellenére a dolog, mesél magáról, ha kérdezek.

Kicsit furcsa ez a helyzet, nem? Én szeretném, ha barátok tudnánk lenni, de nem tudom, ő mit gondol erről.

2016. szept. 17. 13:15
 1/10 Szergej55 ***** válasza:
70%
Jó eséllyel dugni akar. A nőket sokszor tényleg könnyű hülyíteni.
2016. szept. 17. 13:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Mondta, hogy nem akar hitegetni, és inkább hagyjuk egymást, ha én többet érzek iránta. De nem ez a helyzet. Csak depressziós kicsit, meg nem foglalkozik vele senki, és érzem rajta, hogy jól esik neki tőlem, ha kérdezgetem.
2016. szept. 17. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Dugni akar. Csak nem mert normálisan kezdeményezni, sunnyog.
2016. szept. 17. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lelki társat keresne benned, de ettől függetlenül még megtalálhatja benned. Komoly érzelmek nem fűzik hozzád. De miből gondolod ,hogy depressziós lenne? Nem lehet ,hogy csak épp egy depresszív hullámvölgyben van?
2016. szept. 17. 13:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Már évek óta az. Nem durva, de érezni rajta.
2016. szept. 17. 13:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az a baja, hogy hiányzik neki, hogy dugjon egy jót, mint a legtöbb itt panaszkodó srácnak. Természetesen mindent nem old meg egy dugás, de szerintem egy időre ki emel a mocsárból. Nekem, egy csókot sikerült összehoznom tavaly, egy hétig jó kedvem volt utána (annak ellenére, hogy nem láttam többet a lányt), de na első csók volt 28 évesen, a másodikban még csak reménykedek.
2016. szept. 17. 13:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Neki rengeteg nője volt már, és tuti most is van valami komolytalanabb, ezt így nem kérdeztem.
2016. szept. 17. 13:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy nem akar tőled semmit, aztán meg azt kérdezed, hogy lelki társat keres-e benned. Nem látod az ellentmondást?
2016. szept. 17. 15:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, nem akar semmit tőlem, mint nőtől. De az teljesen más. Vannak fiúbarátaim.
2016. szept. 17. 19:56
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
a shegglikadat akarja megpumpálni
2016. szept. 29. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!