Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha megtaláltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha megtaláltam a lelkitársam, de ő 20 évvel fiatalabb és emiatt soha nem lehet komoly kapcsolatunk? N/43

Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 22:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem lehet?
2018. ápr. 13. 22:59
 2/27 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudom milyen lelki társra találhattál egy fiad korabeli srácban, de elég elszomorító.

Úgy érzem igazából, hogy te bárkiben megtalálnád a lelki társad aki három szép szónál többet szól hozzád. Dugjatok párat és kiderül mi lesz ám ilyenekbe nem kellene ringatnod magad 43 évesen.

2018. ápr. 13. 23:00
 3/27 anonim ***** válasza:
56%
Ő hogyan tekint rád?
2018. ápr. 13. 23:01
 4/27 anonim ***** válasza:
56%
Szerinted mit jelent a komoly kapcsolat?
2018. ápr. 13. 23:08
 5/27 A kérdező kommentje:
Ismeri valaki azt amikor a másikkal bármiről tud nyíltan és őszintén beszélni, ugyanazokat a dolgokat szeretitek a zenétől az ételekig, amikor ugyanaz a világnézetetek és a véleményetek mindenről, amikor kitaláljátok egymás gondolatait, vagy egy adott helyzetben az attól lehető legtávolabbi dolog jár a fejetekben és másiknak pont akkor pont ugyanaz? Aki tudja mit jelent a lelkitárs, annak nem kell ezeket magyarázni. Aki meg nem tudja, az legyen szíves ne kommenteljen és főleg ne ítélkezzen, mert csak a saját EQ és IQ szegénységét bizonyítja.
2018. ápr. 13. 23:10
 6/27 anonim ***** válasza:
34%

Ne haragudj...de Jaguarnak teljesen igaza van. Majd ha az eleted kicsit rendbe jon es eszedhez tersz, belatod.

Ne vedd sertesnek....

2018. ápr. 13. 23:19
 7/27 anonim ***** válasza:
61%

Tudod, ha férfi lennél, most mindenki azt írná, hogy jól teszed, nyugodtan gyere vele össze.

Ezért is nevetségesek az olyan emberek, mint a kettes válaszoló. Amikor egy férfi írja, hogy 15 éves lányokkal akar kapcsolatba kerülni, akkor olyanokkal érvel, hogy ők még romlatlanok, kedvesebbek, nincsenek előítéleteik, normálisabb gondolkodásúak. Valójában csak könnyebben tudja őket manipulálni, kihasználni.

Próbáljátok meg. Mit veszíthetsz? Ha nem megy, akkor szakítotok, de legalább adtál egy esélyt kettőtöknek.

2018. ápr. 13. 23:28
 8/27 anonim ***** válasza:
78%
Nem is a lelkitársad, ha a kifogásokat keresed, hogy miért nem lehettek együtt.
2018. ápr. 13. 23:29
 9/27 A kérdező kommentje:
Hol kerestem a kifogásokat????
2018. ápr. 13. 23:31
 10/27 A kérdező kommentje:
Persze, nincs rendben az életem és nem vagyok eszemnél, csak mert fiatalabban találtam meg lelkitársam. Bezzeg ha a nő lenne ennyivel fiatalabb, az mindjárt más lenne. Kérem hogy az ilyen előítéletes és férfisoviniszta emberek ne írjanak inkább!
2018. ápr. 13. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!