Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha megtaláltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha megtaláltam a lelkitársam, de ő 20 évvel fiatalabb és emiatt soha nem lehet komoly kapcsolatunk? N/43

Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 22:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
52%

Istenem, mi a pitliért kell mindíg elemezni-gondolkodni-ésszelélvezkedniakarni ?

Ez a baja a kapcsolatok 80%-ának, hogy mindenki gondolkodik-elemez-beskatulyáz. És akkor hol az őszinte nyíltság az egészben ? Sehol, csak a meggondolt, kimértség.

Valaki a közelembe kerül és a társasága-lénye vagy visz magával az egész, vagy nem.

Ha igen, akkor élvezni kell úgy ahogy van és észre sem veszed ha eltelt x év vele.

Ha neeem és gondolkodsz, hogy áááá most még nem az igazi, de adok neki még esélyt, hátha jobb lesz, meg majd meglátjukokból én soha nem kértem.

Különben is, a múltban kapott és szerzett szomorú, vagy negatív tapasztalatok maradványát miért, vagy csúnyábban, milyen "jogon" zúdítja valaki rám és a kapcsolatunkra ? Adja önnönmagát úgy ahogy van.

2018. ápr. 14. 05:53
 22/27 anonim ***** válasza:
33%

Nagyon ismerős vagy....ismertem egy ilyen nőt aki most pont veled egyidős.

Ott a srác csak 10 évvel volt fiatalabb, de szinte ugyanez volt a helyzet. Ugyanígy állt hozzá a nála fiatalabb és vele egykorú nőkhöz, több is volt neki de egyikkel sem volt meg ezaz összhang.

Viszont ott az ex férj és a nőnek a 2 gyereke jelentette a problémát.

DE! Nem is tudom miért érdekel téged más véleménye 43 évesen.

Jó vele minden? Akkor próbáld ki! Vagy összejön vagy nem.

2018. ápr. 14. 07:16
 23/27 anonim ***** válasza:
53%

30 évesen, mikor egy férfi elkezd beérni lesz egy 50 éves barátnője. 40 évesen meg 60...

Nem bántani szeretnélek, elhiszem, hogy jó vele, de hatalmas kockázatot vállalsz. Pár év múlva, mikor ő "beérik", te már igen benne leszel a korban. Annyi idősen is ott leszel a toppon? 2 hasonló kapcsolatban élő pár van a környezetemben, az egyiknél a nő 41 évesen vállalt babát a fiúnak, azóta a kapcsolatukat a fiatalabb szeretők tartják össze. A másikban 27-48 a nő javára, most kismama. Ő is a fiatal férfi kedvéért vállalta. Náluk úgy tudom jól működnek a dolgok. A lényeg az, hogy az ilyen kapcsolatokban mindig a nő szívja meg, ha tönkre megy a kapcsolat, mert egy ilyen korú fiú még megteheti, hogy holnap mást gondol, mint ma. Te pedig ott maradhatsz megint egyedül, annak ellenére, hogy sokkal többet áldoztál érte, mint eddig bárkiért. Ha ezt el tudod fogadni, csak akkor vágj bele, szerintem.

2018. ápr. 14. 07:20
 24/27 anonim ***** válasza:
33%

Kíváncsi lennék mióta vagytok együtt.Vagy mióta ismered.

Nem írsz konkrét akadályt pl. neked férj vagy gyerekek csak a kort.

Az én véleményem amit már sokszor leírtam, hogy a gyerektéma lehet sarkalatos pontja egy ilyen kapcsolatnak.Minden más megoldható áthidalható.

De te biológiailag kifutsz az időből és ha 5 év múlva rájön hogy gyereket szeretne akkor bukik vagy bukhat az egész kapcsolat.

Én ebben látok problémát szerintem minden más megoldható.

2018. ápr. 14. 07:45
 25/27 anonim ***** válasza:
Soha ne érdekeljen más véleménye! Senkinek semmi köze az életedhez és a fiatalabb párod életéhez! Aki beleszól és nem hagyja abba, azt ignorálni kell és megszakítani vele minden kapcsolatot. Egyedül az számít ti mit éreztek. Az emberek többsége mások véleménye miatt marad örökre boldogtalan, ezt jól jegyezd meg .
2018. ápr. 14. 10:10
 26/27 anonim ***** válasza:
46%

Egy dolgot elfelejt mindenki itt.

Éspedig azt, hogy tökmindegy mit hoz a jövő :

- mert lehet hogy életének legboldogabb évei jönnek

- mert nem mindenki racionalizál a kapcsolatai terén

- mert ha túl sokat gondolkodunk, hogy megéri e ez, vagy mi lehet-lesz 5 év múlva, vagy jaj mit fog szólni ez vagy az hozzá, elmegy az élet szinte teljesen, spontán élvezetek nélkül és majd járókerettel baktatva lehet filózni, hogy mi minden kimaradt, ma meg már semmi esély rá.

- nem mindenki "életemremegoldástkereső"-ként teremt kapcsolatot, csak engedi.megéli az élvezetet ami szembe jön :-) (mellesleg ez a jó) és így lehet kirobbanóan élménydús egy kapcsolat.

Bocsi, de több száz bnőm volt már (52F vagyok), de kottára emlékszem arra a háromra, akiket ezért vagy azért kihagytam, konkrét lehetőségeket. Mind a mai napig bánom.

Ennyi.

2018. ápr. 15. 06:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Egyébként tényleg jó lenne tudni, hogy egyedülálló vagy e, van e gyerek, vagy házas vagy , vagy voltál...
2018. ápr. 15. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!