Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha megtaláltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha megtaláltam a lelkitársam, de ő 20 évvel fiatalabb és emiatt soha nem lehet komoly kapcsolatunk? N/43

Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 22:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
20%
Forditva se lenne jobb. De olvasd mar el a kerdesed...szerinted ugyan hol van a kifogas, amit fentebb emlitettek?
2018. ápr. 13. 23:39
 12/27 anonim ***** válasza:
32%
Ne érdekeljen mások véleménye. Boldog lennél vele? Akkor próbáljátok meg. Ne vedd figyelembe mások véleményét, mert igazad van, ha férfi vagy, még dicsérnek is érte. De mivel nő vagy, így nem járnak neked ugyanazok a jogok, mint a férfiaknak, elítélnek érte. A saját boldogságotokra koncentrálj, és ha ki tudjátok zárni a hímsoviniszta, nőkkel szemben előítéletes egyének véleményét, és hogy hatással legyen a kapcsolatotokra, akkor tényleg működhet is.
2018. ápr. 13. 23:43
 13/27 anonim ***** válasza:
30%
Miért ne lehetne komoly kapcsolatatotok? Legfeljebb jobban rajta kell tartanod a szemed, de ennyi kockázattal mindenkinek számolnia kell, aki 20 évvel fiatalabb partnert választ. Lehet, hogy nem fog sokáig tartani a dolog, de erre akkor sem lenne biztosíték, ha te is 23 lennél. Viszont amíg tart, addig lehet komoly. Használd ki, a többi nő meg hadd irígykedjen. :)
2018. ápr. 13. 23:45
 14/27 anonim ***** válasza:
38%

Hol írtam olyat, hogy ne jöjjenek össze? Tud értelmezni az magyarot mondatokt?

Meg hol érveltem én bárhol, bármikor olyanokkal, hogy "ők még romlatlanok, kedvesebbek, nincsenek előítéleteik, normálisabb gondolkodásúak"??!

Persze, én is megdugnék egy 15-16 éves kiscsajt, de leginkább azért mert gyakran úgy öltözködnek mint az útszéli qrvák (sőt...) és még úgy is viselkednek, hogy egyik pélóról a másikra, de ettől még nem benne látom életem nőjét, a lelki társamat, a romlatlanságot (kackac...) meg a többit.

És pont az ilyen nők mint te jönnek olyankor habzó szájjal, hogy csak kihasználják szegény, ártatlan lányok naivságát ésatöbbi.

Akkora fszágokat beszélsz, hogy hihetetlen.

2018. ápr. 14. 00:46
 15/27 anonim ***** válasza:

Semmit. Ha normálisan bánik veled nem számít senki és semmi!

Az, hogy meddig tart ne érdekeljen.

2018. ápr. 14. 00:47
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Azt megkerdezhetem, hogy vannak olyan dolgok amikkel nem ertetek egyet? Mert egy kapcsolat alapja...az bizony a kulonbsegek “kiveszekedese”. Tudod, van egy ilyen fazis amikor minden egyezik, vilag ezet, zene, film, stb....de becsusszan egy jo kis veszekedes, ami utan lehet duzzogni es lehet engesztelni es a vege altalaban a bekulos szex. Errol beszelek. Persze ez a kapcsolat elejen szokott lenni, elso-masodik honapok, utana ha a ket egyen szellemileg erett akkor csak ritkan veszik elonezt a fajta gyermeteg viselkedest, apolva a kapcsolat izet vele. A szellemileg eretleneknmeg minden nap osszevesznek pont ugyan igy es vegul szakitas lesz a vege, mert eztember nem birja.

Azert irtam le ezt a kis szosszenetez ide neked, mert az elozo valaszodban nagyon a pozitiv dolgokra mentel ra. Csupa-csupa ahitat es magasztossag, ugymond homogenizalod, tombosited magat a fogalmat-hogy vele milyen jo minden.

Oke...sok a 20 ev.....de ha belementek, mert eldobjatok a sztereotipiakat es kapcsolatban lesztek, lesz konfrontálódás? Mert a konfrontálódás nelkul egy kapcsolat nem tud kialakulni rendesen. Veszekedes koszben hullik le a masikrol az alarc jon a foga feherje, latod milyen, kikelve magabol, duhosen, feldultan, kattantan....(persze ezeknek is megvan a maga merteke, hogy meddig megy el a feldult fel es mennyit bir a nezo fel) de egy atlagos veszekedesre gondolok itt.

Mivel mar nem mai gyartmany vagy, gondolom ezeket amiket leirtam neked, ezeket mar kivulrol fujod. De pl vele, egy nalad 20 evvel fiatalabb fiunal/fiuval ezeket a kezdeti vitakat es a kesobbi vitakat, te magad, hogy fogod kezelni, lelkileg es szellemileg milyen folyamatok fognak lezajlani benned, fogod tudni kezelni? Es 23 eves a srac, szoval lesznek jobban kinezo csinosabb, feszesebb, ruganyosabb lanyok is a kornyezeteben, es ha olyan....akkor nem lesz nagy ugy neki elmenni egyel-egyel. Es akkor itt, mar meg is cslt teged. Es innentol mar totalisan hulyenek fog tudni venni.

En ugy latom ezt a dolgot, hogy te itt ebben a helyzetben nem tamado/uralo fel vagy, hanem vedekezo/behodolt szerepet toltesz be.

Nagyon megkell gondolnod ezt.

2018. ápr. 14. 01:14
 17/27 A kérdező kommentje:
Voltak kapcsolatai és próbálkozásai előttem is, vele egykorúakkal. Mind sorra kudarc volt. Ő sokkal érettebb a koránál és minden vele egykorúval odajutott elég hamar, hogy sem szellemileg, sem szexuálisan nem elég neki, túl üresek, túl felszínesek, de főleg egyikkel sem volt meg az az összhang és egyetértés. Nyilván vannak konfliktushelyzetek, de minél jobban összepasszolsz valakivel, annál kevesebb van. Az az egy-kettő ami volt köztünk, én mindig úgy kezeltem, hogy tiszteletben tartottam az ő véleményét és akaratát, nem korlátoztam soha semmiben, soha nem generáltam benne rossz érzést vagy bűntudatot. Mindig engedtem hogy csinálja, amit jónak lát, még akkor is amikor tudtam, hogy hiba. Mert csak úgy tanul belőle, ha megtapasztalja. És mindig hamar rájött hogy nekem volt igazam. Én meg örültem hogy rájött magától és soha egyetlen szóval sem említettem hogy "ugye megmondtam", csak túlléptünk rajta és inkább jól éreztük magunkat egymással újra.
2018. ápr. 14. 01:28
 18/27 A kérdező kommentje:
Valóban, mindig lesznek feszesebb, csinosabb és ruganyosabb fiatal lányok, de az intelligensebb fiatal fiúknak nem ez számít. Sokkal inkább az, hogy egy idősebb nő tudja mit akar, kiegyensúlyozott, nem hisztizik, nem kéreti magát mint egy szűz lány, élvezi a szexet, tudja mi a jó neki és tudja hogyan okozzon a másiknak maximális élvezetet és nem utolsó sorban egy idősebb nő mellett elég komoly szexuális kultúrát lehet tanulni a huszonévesekhez képest.
2018. ápr. 14. 01:33
 19/27 anonim ***** válasza:
20%
Korlátoltak vagytok, és ezzel korlátoztok másokat. Szabad emberek vagyunk, szabad emberi kapcsolatokkal.
2018. ápr. 14. 04:15
 20/27 Noren1989 ***** válasza:
Kipróbàljàtok és kész. Majd vàrunk vissza, hogy milyen tapasztalatokat szereztél!
2018. ápr. 14. 05:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!