Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 170 centis férfiként miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 centis férfiként miért szembesülök lenézéssel és elutasítással 155-160 centis nőktől?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem vagyok magas, így nőkben is inkább az alacsonyabb régiót célzom meg, de mi az amikor egy 155 centis nő elhajt, hogy alacsony vagyok neki?
2023. jan. 6. 20:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
13%
Mert szegeny vagy
2023. jan. 6. 20:21
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
Szomorú, de ez van. Én 168 cm magas vagyok, volt párom szintén. Minden embernek meg van a jóga hozzá, hogy eldöntse kire, mire vágyik. El kell fogadni és mást keresni. Ha hőbörögsz, az se változtat semmin.
2023. jan. 6. 20:22
 3/21 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem lenézés, ilyen az ízlése, azért, mert alacsony, neki is joga van választani. Na és, vannak még sokan, akinek bőven megfelelsz.
2023. jan. 6. 20:25
 4/21 anonim ***** válasza:
95%

Egyszerűen csak barmokba futsz bele.

Sose a magassága miatt tetszett meg valaki. Tetszett már magas és alacsony férfi is. Soha nem ezen múlott. 163cm vagyok. Normális csajt nem érdekli, max annyiban hogy nem ő legyen magasabb, de valakit még ez se.

Egy barátnőm van aki 170 cm és erre vonatkozóan magasak az elvárásai (haha), de ő meg ezzel kompenzál.

2023. jan. 6. 20:27
 5/21 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem változtat semmin de azért bosszantó. Férfiként ha arról beszélünk, hogy valaki 180,190 stb magas akkor nyilván hozzáképest alacsony vagyok és mondhatná ezt. De nem értem nőknél akinél 1 fejjel magasabb vagyok miért mondja, hogy alacsony vagyok neki?

2023. jan. 6. 20:28
 6/21 anonim ***** válasza:
85%

Bocsánat, annyit akartam írni meg, hogy nyilván mindenkinek más az ízlése, preferenciája és ezert senkit se lehet vadolni.

De ha épp beleszeretsz valakibe aki alacsony/veled egymagas akkor bumm ez van.

Az nem mindegy, hogy egy elutasítást hogyan közöl.

2023. jan. 6. 20:28
 7/21 anonim ***** válasza:
14%

Ez olyan nevetséges, amikor a töpörödött törpilla góliátot akar magának és akkor a poén, amikor a pofonjai nem ízlenek:DDD

Másrészt, azért akarnak magasabb pasit, hogy állva tudjanak sliccet gombolni és "távcsövezni"..., ilyen lusták mára e csajok is, térdelni:DDD

Az is elgondolkodtató, hogy miféle góliát akar egy tinilánnyal járni, ami már lássuk be, elég beteg...zsák&folt...

Örülj, hogy elkerül a betege:)

2023. jan. 6. 20:40
 8/21 anonim ***** válasza:
9%
Ha alacsony vagy, legyél genya főnök, az a tipikus alacsony-paradicsom. Kefe-bajszot, oldalasan leragasztott hajat és indokolatlanul nagy autót is mindenképp szerezz hozzá!
2023. jan. 6. 20:42
 9/21 anonim ***** válasza:
79%
Én 164 cm vagyok és nem igazán rajongok a túl magas férfiakért.
2023. jan. 6. 20:49
 10/21 anonim ***** válasza:
4%
170 cm az elég necces, bár talán még lehet barátnőd, igaz sokat kell majd keresgélned. 175 centisen is meg kell küzdeni a csajokért, az igazi férfiak 185 centi felett kezdődnek.
2023. jan. 6. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!