Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 centis férfiként miért szembesülök lenézéssel és elutasítással 155-160 centis nőktől?
Egyszerűen csak barmokba futsz bele.
Sose a magassága miatt tetszett meg valaki. Tetszett már magas és alacsony férfi is. Soha nem ezen múlott. 163cm vagyok. Normális csajt nem érdekli, max annyiban hogy nem ő legyen magasabb, de valakit még ez se.
Egy barátnőm van aki 170 cm és erre vonatkozóan magasak az elvárásai (haha), de ő meg ezzel kompenzál.
Tudom, hogy nem változtat semmin de azért bosszantó. Férfiként ha arról beszélünk, hogy valaki 180,190 stb magas akkor nyilván hozzáképest alacsony vagyok és mondhatná ezt. De nem értem nőknél akinél 1 fejjel magasabb vagyok miért mondja, hogy alacsony vagyok neki?
Bocsánat, annyit akartam írni meg, hogy nyilván mindenkinek más az ízlése, preferenciája és ezert senkit se lehet vadolni.
De ha épp beleszeretsz valakibe aki alacsony/veled egymagas akkor bumm ez van.
Az nem mindegy, hogy egy elutasítást hogyan közöl.
Ez olyan nevetséges, amikor a töpörödött törpilla góliátot akar magának és akkor a poén, amikor a pofonjai nem ízlenek:DDD
Másrészt, azért akarnak magasabb pasit, hogy állva tudjanak sliccet gombolni és "távcsövezni"..., ilyen lusták mára e csajok is, térdelni:DDD
Az is elgondolkodtató, hogy miféle góliát akar egy tinilánnyal járni, ami már lássuk be, elég beteg...zsák&folt...
Örülj, hogy elkerül a betege:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!