Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek hány elutasítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek hány elutasítás után mondtatok le arról,hogy találni fogtok barátnőt?

Figyelt kérdés
2022. dec. 8. 07:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem az itteni incelek nagyjanak 0 volt. Meg oda se mernek menni a nokhoz szoval az elutasitasig el se jutnak
2022. dec. 8. 08:04
 2/17 anonim ***** válasza:
27%

A direkt elutasitasokat nem szamoltam. De 8 esetben kotottem ki a friendzone-ban, es volt olyan is, hogy a csaj kezdemenyezte az ismeretseget, es utana friendzone-ba baszott, miutan egotuningnak hasznalt......

38F incel

2022. dec. 8. 08:09
 3/17 anonim ***** válasza:
31%
Én incelnek nem mondanám magamat, mert tudom, hogy én később fogok magamnak párt találni (jófiúk később kelendőek), de ami már meggyötört és érzem a magányt, az olyan 10 direkt visszautasítás és számos indirekt. Az tartja bennem a lelket, hogy 4 lány volt belém szerelmes, van 1 exem, meg jópáran csak a távolság meg a korkülönbség miatt nem akartak tőlem semmit.
2022. dec. 8. 08:26
 4/17 anonim ***** válasza:
46%

#2: "es utana friendzone-ba baszott, miutan egotuningnak hasznalt......"

Simán lehet, hogy közben jött rá, hogy másra nem vagy jó (= miután kiismerte azt a csodás belső világodat, amit mi itt nap mint nap látunk).

2022. dec. 8. 09:29
 5/17 anonim ***** válasza:
38%
Engem még sose utasítottak el. De olyan 60-80 próbálkozás után realizáltam, y ebben az ovodában, amit ti döldnek nevetek, értelmetlen társi kapcsolatra alkalmas embert keresnim
2022. dec. 8. 09:55
 6/17 anonim ***** válasza:
37%
5 kb
2022. dec. 8. 10:24
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Nekem 6 csaj volt akibe bele szerelmesedtem. 3 még a suliban, az utolsó meg 35 éves koromba.

De amúgy velem bajok vannak (önértékelés stb) és szerintem nekem nem is való párkapcsolat.

2022. dec. 8. 10:27
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
Hát a legtöbb az max Tinderre ment fel és írt a havi 1 matchének, aki nem válaszolt. Illetve gimiben még fűzte a szép lányokat, akik elutasították. De kétlem, hogy többszáz próbálkozás után adták fel. Volt egy srác ismerősöm, akinek értelmes kapcsolata nem volt (21 évesen), mondta, hogy Tinderezik, de élőben nem mer odamenni senkihez, mert ha pl egy buliban odamenne táncolni egy lányhoz és a lány nem lenne rá vevő, abban a pillanatban összeroppanna. Úgyhogy nem volt ezeknek annyi traumájuk, hidd el :D
2022. dec. 8. 13:53
 9/17 anonim ***** válasza:
24%

Ezt így nehéz megmondani, főleg szám szerint, mert úgy direkt visszautasításban részem talán nem is volt soha, elvégre sose próbálkoztam úgy nőknél, hogy csak ismeretlenül odamentem volna hozzá és elhívom mondjuk randizni.

Középsuliban 2-3 csaj volt aki igazán tetszett, de egyiknél sem mertem soha kezdeményezni, nyilván nem is lett a dologból semmi. Utólagg (jóval később) megtudtam, hogy pont aki a legjobban bejött annak én is tetszettem anno. Pech...

Volt utána egy csaj ki szintén nagyon tetszett, nála "próbálkoztam" (úgy-ahogy) is, ő nem visszautasított egyszerűen csak nem lett a dologból semmi.

Akivel a legtöbb esélyem lett volna, sajnos másik városban lakott, akkor 15 évesen ez még elég nagy gond volt, főleg, hogy egy nyári utazásom során ismertem meg. Kb ő volt az egyetlen csaj akit olyan szinten érdekeltem akkoriban, hogy viszonylag sokat chateltünk, meg úgy alapból jól alakult a dolog. Ebből sem lett semmi, rajtam kívülálló okok miatt.

Érettségi idején volt egy csaj (évfolyamtárs) akinek nagyon bejöttem valamiért, de erre is csak utólag jöttem rá, tőle akkoriban nem akartam semmit, utólag persze már bánom. Amúgy normális, aranyos lány volt, csak valamiért én voltam idióta.

Törzshelyemen, ahová haverokkal járunk iszogatni, volt kb. 3-4 csaj aki próbálkozott nála, de egyik sem jött be igazán, ahhoz, hogy legyen a dologból valami. Őket nem is bánom.

Egyetem alatt kb. 2 lány tetszett nagyon, egyiknél próbálkoztam ő nagyon finoman visszautasított, a másik meg inkább barátként tekintett szerintem csak rá. Egyikkel sem lettem rosszba, de utána nem is foglalkoztam velük különösebben.

Egyetem utolsó évében, amikor eléggé magam alatt voltam lelkileg, a "semmiből jött egy lány", aki végül az első (és máig utolsó) barátnőm lett. Vele volt az első csók, és vele is vesztettem el a szüzességem.

A szakítás után volt pár kavarás, meg próbálkozás, de egyikbpl sem lett komoly dolog.

Még abban az évben próbálkoztam egy fesztiválon megismert lánynál, de ő sem akart különösebben semmit tőlem. Csak akkor és ott.

Tavaly volt egy lány aki szintén nálam kezdeményezett, aztán amikor randizni akartam volna vele, vagy komolyabban ismerkedni, akkor meg durván lekoptatott.

Szintén tavaly egy fesztiválon megismertem egy nőt, vele pár alkalmi szexen kívül nem volt semmi, se ő se én nem is akartam ennél többet.

Azóta semmi. Idén konkrétan még nővel sem beszélgettem, olyan értelemben, hogy ismerkedés címszó alatt. Se csók, se szex, semmi.

Igazából tavaly megismert csaj után voltam úgy, hogy fölösleges próbálkoznom, egyrészt nagyon leromlott a külsőm másrészt, ha már azok a nők is visszautasítanak, akik nálam kezdeményeznek, akkor tényleg értelmetlen a dolog.

2022. dec. 8. 14:04
 10/17 anonim ***** válasza:
61%
Én sokáig incel voltam pedig többször el is vertek (vagy ha aznap nekem volt jobb napom akkor csak megkíséreltek megverni)a riválisok ha ugyanaz a csaj tetszett nekünk. Rivális alatt olyasvalakit kell érteni aki szintén kosarat kapott előttem utánam vagy velem egyidőben. Szóval poén hogy nekem még bokszolnom is kellett ha kinéztem magamnak valakit (amúgy hiába), aztán lám egyes szerencsésebb sorsúak meg azt hiszik látatlanban hogy féltem egy csaj szimpla elutasításától....
2022. dec. 8. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!