Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek hány elutasítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek hány elutasítás után mondtatok le arról,hogy találni fogtok barátnőt?

Figyelt kérdés
2022. dec. 8. 07:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%

@8

Dettó ugyanez vagyok én is, leszámítva, hogy a buli meg a tánc olyan dolgok, amik tőlem baromi távol állnak. Ott a rohadt nagy probléma, hogy ti valamiért más univerzumnak tekintitek a társkeresőket. Tisztázzunk pár dolgot.

-Ugyanazok az emberek vannak társkeresőn, mint élőben.

-Ha képeken ronda vagy, akkor élőben is, és fordítva.

Annyival leszel előrébb élőben, hogy ott mivel oltári nagy bunkóság nem válaszolni, így feszengve, kényszeredetten végighallgatnak ismerkedés során, míg le nem lépnek egy magas, vékonyan izmos fickóval, ha pedig társaságon belül ismerkedtek meg, akkor friendzone-ba tudnak rakni.

Na most. Én közel 6 éve társkeresőzök. 5000-ig számoltam a jobbra húzásokat, és nem írtam el egy nullával. Azóta nagyjából a háromszorosánál tartok. Nem mondom hogy teljesen fölösleges volt, ugyanis idén, 29 évesen, sikerült elveszítenem a szüzességemet és volt egy 5 hónapos kapcsolatom, amiből kamu indokokra hivatkozva lettem kirúgva, de a statisztika önmagáért beszél. Qrva ronda vagyok. Mit gondolsz, nem elég trauma tudni, hogy genetikai hulladék vagyok, és legfeljebb a kispadról bámulhatok? Vagy persze leadom az igényeket, ahogy nagyon szeretitek hangoztatni, és leállok egy mázsapozitív tonnadonnával (ezek is egy itteni hozzászóló szavai, mielőtt még ebből is én jövök ki rosszul, ahogyan az itt dívik :D ), hiszen nekem az nagyon jó lesz, ha undorodok a "páromtól".

Igen, felmerül a kérdés, hogy ez az egy lány hogy jött össze. Magam sem tudom. Alighanem félrecsúszott az ízlése, mert ő sokszor elmondta, hogy én tetszek neki valóban, csak épp a statisztika, a Photofeeler és az általános tapasztalat ellene beszél.

Na, szóval, ilyenkor szerinted mitől lássuk derűsen a világot, mi motiváljon, illetve miből gondolod, hogy nekünk van valós esélyünk, ha IRL próbálkozunk?

2022. dec. 10. 16:35
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Jó a társkereső, nincs azzal baj, nyugodtan próbálkozz ott, nekem is a Fb dating hozta el a szerelmet. Csak az a baj, hogy ez az említett srác azt hiszi, hogy ő aztán nagyon próbálkozik, közben meg csak napi 2x mindenkit jobbra húz, majd ha néha jön match, annak ír, aztán ennyi, élőben nem hajlandó próbálkozni. Csakhogy így aztán elég kevés esélye van kapcsolatra. A külsődből meg hozd ki a maximumot, ha ez megvan, akkor nem lehet segíteni és csak reménykedj, hogy megint lesz párod. Ő amúgy tudta, hogy még szűz voltál?
2022. dec. 10. 16:46
 13/17 anonim ***** válasza:
16%

@12

Dehogy tudta, nem vagyok teljesen fogyatékos azért. :D Annyit mondtam neki, hogy legutóbb 3 éve volt közöm nőhöz, ami technikailag igaz is, szóval itt semmi hazugság nem volt. Az, hogy abból nem lett semmi fizikai, az már részletkérdés. Az említett is vélhetően hasonló kaliber külsőre, mint én. Van ez a nagy klasszikus, amire sokan fujjonganak - ennek ellenére valahogy tényleg ezt szokta bizonyítani az élet is. Na, ezek alapján én valahol a 3-as vagy 4-es kategóriába esek, de leginkább a fiatal Jáksó Lászlóra vagy Harry Potterre hasonlítok, csak áll nélkül, de hogy ne legyek teljesen nevetséges, próbálok szakállat hordani.

[link]

Na, szóval, így lesz az ember incel. Szerinted mennyire frusztráló látni, hogy másoknak természetesen megy a csajozás, sőt maguk a nők kezdeményeznek bizonyos fаsziknál, míg nekünk ahhoz, hogy egyáltalán egy levélre válaszoljanak (tehát: hogy emberszámba vegyenek), ahhoz minden erőnket össze kell szednünk és csak a szerencsében bízhatunk, ahogy te is írtad?

2022. dec. 10. 16:58
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagyok incel, már ha az incel alatt nőgyűlölő, a sikertelenségéért másokat hibáztató férfiakat értjük. Viszont nőknél ha nem is teljesen, de nagyrészt sikertelen férfi vagyok. Pontos számot nem tudok mondani, mivel nem strigulázgatok, nálam az volt, hogy adtam magamnak egy határidőt, amit elérve gyakorlatilag abbahagytam a társkeresést.
2022. dec. 13. 11:03
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok incel hanem:

Jól keresek magas a végzettségem/fontos munkát végzek és minden renben van velem. Nincs semmi betegségem semmi szellemi bajom. Jókedvű vagyok és vidám bőbeszédű. Testem is rendben és szeretnék saját családot és nagyon tudok tervezni.

Egyetlen bajom az életben hogy mérnökök/informatikusok között kb 0 darab nő van.

Így a környezetem az kilőve mert nem lehet ismerkedni. Baráti társaság nincs akivel el lehetne járni bárhova is és látszik hogy keveset járok emberek közé.

Fotózni nem tudok így társkeresőkön is túlnyomórészt 0 az eredmény. A covid óta (2019) már felhagytam mindenfajta ismerkedéssel. Jelenleg 32F vagyok.

Ha lenne társaság akkor valszeg könnyen lenne barátnőm, de így... Vad idegenekkel kb az utcán leszólítani valakit meg még sohasem csináltam. Szerintem csomó nő azt nem is szereti / nekem is kínos lenne. Pláne egy olyan embernek aki eleve nehezebben ismerkednik.

Szóval inkább a körülmények nem jók nekem nem azért mert valami nagy baj lenne velem és homályos hogyan tudnék ezen változtatni vagy mit kellene tennem.

Tehát nem kell olyan nagy dologra gondolni ha valaki már felhagy az ismerkedéssel. Egy nő sohasem kerül ilyen helyzetbe mert interneten kb azonnal tud intimitást szerezni ha nagyon akar így talán nem is tudják annyira átérzeni/nem is értik hogy egy átlag férfinak milyen nehézségei lehetnek. Egy nő "álló helyzetben" csak vár és jönnek az ajálatok amiből szabadon válogathat...

Ezzel szemben teljesen más a világ egy férfi szemszögéből.

2022. dec. 13. 16:56
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Online olyan 100 de nem az fáj. Hanem az az egy akit élőben ismertem, a segítség meg a támogatás kellet. Aztán mikor talpra ált, egy pont ugyanolyan bunkó faszt választott mint az előző.
2022. dec. 13. 19:58
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Én jómagam 33 éves incel vagyok. Tehát teljesen sikertelen vagyok a nőknél.

Sőt! A génhibáim miatt semmilyen emberi kapcsolatom nincsen. Leszámítva néhány netes ismerőst. Azt mondják, hogy jó arc vagyok, de nem szívesen jelennének meg velem sehol.

Mivel viszonylag korán kiderült, hogy nem én vagyok a világ legszebb embere, így csak néhány személyes probálkozásom volt. Elsősorban a nagyon rondákat, génhibákkal rendelkezőket vagy rokkantakat céloztam meg. A számuk kb. 15 lehetett. Persze minde elutasitas volt, ebből talán 1 lehetett volna friendzone, de vegul nem lett belőle semmi. A szüzességemet egy bevállalósabb prostival vesztettem el 28 évesen.

2022. dec. 13. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!