Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 170 centis férfiként miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

170 centis férfiként miért szembesülök lenézéssel és elutasítással 155-160 centis nőktől?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem vagyok magas, így nőkben is inkább az alacsonyabb régiót célzom meg, de mi az amikor egy 155 centis nő elhajt, hogy alacsony vagyok neki?
2023. jan. 6. 20:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Magasság nem számít! Mennyi pénzed van és hogy nézel ki?
2023. jan. 6. 21:30
 12/21 anonim ***** válasza:
11: már hogy ne számítana. A magasság férfiassá tesz. Persze számít a pénz is, de egy magasabb pasi ingyen is kap csajt, egy alacsony meg csak pénzért.
2023. jan. 6. 21:32
 13/21 anonim ***** válasza:
174 cm vagyok, és kissé röhejes, amikor egy 165 centis csajnak alacsony vagyok. Oké, válogasson, nem azt mondom, hogy nem. De ha én mondanám neki, hogy a melle nem túl nagy és emiatt nem jöhet szóba, akkor én lennék a bunkó (jelzem, nálam a mellméret tök mindegy).
2023. jan. 6. 22:02
 14/21 A kérdező kommentje:
Viszont van egy furcsa tulajdonság ezekben a nőkben, ha megjelensz egy 30+ milliós autóval akkor a 160 centi is magas lesz
2023. jan. 6. 22:06
 15/21 anonim ***** válasza:
13: hát azért van ott más is, amit a csajok néznek, ha már a méretről van szó. Pénztárca, kocsi, lakás meg egyéb dolgok mérete. És igen, te nem szólhatod le őt, keress másikat, ha annyira keménycsávó vagy. A csajok viszont válogathatnak.
2023. jan. 6. 22:06
 16/21 anonim ***** válasza:

15

Ebben azért nem hiszek, mert általában én vagyok a magasabb a nőknél, és lett párkapcsolatom vagy egyéjszakás kalandom ilyen magassággal is. Kétszer az is megesett, hogy magasabb nővel feküdtem össze, pedig egzisztenciálisan is bőven felettem álltak. De az nem tetszik, hogy pl manapság 180 centi alatt, mindenki hulla. Olyan mintha nem számítana az átlag magasság, és az igényesség, valamint az értelmi szint manapság a nőknek. Csak annyi a követelmény, hogy ülve nyald a Holdat.

2023. jan. 6. 22:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Lenézéssel? Pontosan mit csinálnak?
2023. jan. 6. 22:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha ezt tapasztalod, csupán csak rossz helyen keresgélsz. Én 163 cm magas vagyok és nem a legfontosabb szempont, de talán annyi "kritériumom" van, hogy a párom ne legyen alacsonyabb, mint én (de ezt nem nehéz megugrani). Több elvárás a magassággal kapcsolatban nem igazán van és őszintén az sem túl lényeges információ, hogy kinek, milyen autója van vagy mennyi pénze, mert ezek nem hatarozzák meg azt, hogy valaki jó ember-e vagy sem. Nem csak a magam nevében, de jó néhány lány nevében nyilatkozhatok, mert hasonló értékrenddel rendelkeznek a barátaim is.

Nem a megfelelő helyen keresed a neked való lányt.

2023. jan. 6. 23:53
 19/21 FoxtrotLidérc ***** válasza:
59%

Van egy kollégám. 165 centi magas hapsi. Olyan szép barátnői vannak, hogy még én is azt mondom, hogy csoda... :)))

Nem nőkkel, hanem huszon-harmincéves tinikkel ismerkedsz. :)))

2023. jan. 7. 01:53
 20/21 anonim ***** válasza:
63%

170-nel sajnos véged van. A min a 180 körül van most. Az alatt ne probálkozz. Probálj meg lemondani rola. Azt javaslom fordul a keleti buddhista kulturához viccen kivul. Nekem bevált.

Bár azért azt hozzátenném, hogy a kutatások szerint a világon az egyik legválogatósabb a magyar nő. Tehát nem minden nő kur.va, de minden magyar no kur.va. Ezt ne feledd soha.

2023. jan. 7. 04:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!