Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, gyakran olvasom itt tőletek, hogy nem szeretitek, ha ez a téma túl hamar szóba kerül. De azért van olyan eset, mikor mégis jó lenne ezt előre tudni, nemde?

Figyelt kérdés

Erre vonatkozó kérdések alatt eddig többnyire azt olvastam a válaszoló nőktől, hogy nem szeretik, ha ismerkedés során szóba hozza a férfi a péniszméretét. Pedig többnyire ezt jó okkal teszi, legtöbbször nyilván azért, mert nem túl nagy neki, és szeretné ezt előre tisztázni, hogy elkerülje az ezzel kapcsolatos kellemetlenségeket mindkét fél számára, ha a kisebb méret nem felel meg a hölgynek. Hiszen mindkét félnek sokkal kínosabb, ha ez csak az ágyban derül ki, és jön a csalódás, majd az elutasítás, kimondva-kimondatlanul, de ebből az okból.

De jó, ha a nők többsége ezt így gondolja, akkor kénytelen vagyok elfogadni ezt, még ha nem is tartom ésszerűnek, de ha kiábrándító nekik ismerkedés közben erről is szót ejteni, akkor jobb, ha tudomásul veszem ezt.

Viszont itt jön a kérdésem.

Teljesen biztosak vagytok benne, hogy nincs olyan méret, amit inkább jobb lenne előre tudni, mert annyira szélsőséges és kiábrándító, hogy szeretnétek minél gyorsabban és minél nagyobb ívben elkerülni a tulajdonosát, hogy semmiképp ne kelljen megpillantanotok a kérdéses hímtagot?

Ha van ilyen méret, mekkora az, amit már tényleg jó lenne inkább előre tudni, hogy ne csak a hálószobában derüljön ki, akár mert túl kicsi, akár mert túl nagy (ha van olyan egyáltalán, gondolom, ez a ritkább eset)?

Ha valaki ilyen mérettel rendelkezik, azt mégis mikor a legjobb közölni veletek, az ismerkedés mely szakaszában kerüljön ez szóba?

Köszönöm előre is az őszinte, értelmes válaszokat.

2022. dec. 7. 18:55
1 2
 1/12 Ghgj ***** válasza:
98%
Addig nem vagyok kíváncsi a fickó szerszámának a méretére, amíg nem vagyunk olyan viszonyban, hogy épp letépjük egymásról a ruhát, az pedig csak akkor adott, ha épp letépjük egymásról/letéptük. Nincs olyan opció, hogy jó előre beszélgetni a péniszed méretéről.
2022. dec. 7. 19:00
 2/12 anonim ***** válasza:
23%

A nőkről vannak tudományos írások, hogy nem tudnak együttérezni a férfiak problémáival, mert "a férfi dolga" hogy erős legyen, és ő érezzen velük együtt. Ezért ne vedd magadra, ha tőlük nem kapsz normális szöveget, meg félreértenek, eltúlozzák amiket írsz. Ez csak azért lesz, mert fingjuk sincs a férfi létről.

"Teljesen biztosak vagytok benne,"

Ne az itteni "lányokat" kérdezd (5%-a nőies nő), hanem majd a nő, akivel találkozol, annak add önmagad, a személyiségedet. Fogadd el magadat. Ha ő nem fogad el téged, nem tudja használni a dolgodat, ez van, akkor lépsz a következőre. Ne ez határozza meg az önképedet.

Értem, hogy te neked ez egy logikus dolog, egy alap, hogy a nővel ezeket megbeszéled, mert nem akarsz neki kellemetlenséget, de ők máshogy működnek. Nem ezen logikusságon. Nekik kell a játék, mese, előadás, hogy elvagytok, semmi tervezés és konkrétum, és majd ott a helyzet közben tapasztalja, reagál rá, megtanulja kezelni. És te is őt. De magadat sose szégyelld emiatt.

2022. dec. 7. 19:07
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Ez a péniszméretkomplexus csak a férfiak fejében létezik. Ha már eljutok oda hogy valakivel intim helyzetbe kerülök, nem fogok centissel állni előtte hogy na mégis mekkora. 9 éve vagyok kapcsolatban és nem, nem tudom centire a férjem méretét, ő se mert sose mérte, de nincs gondom vele, átlagosnak mondanám. Az viszont ha valaki randin felhozza hogy mennyi az annyi, hát az nekem inkább red flag, mert egyből azt venném le, hogy komplexusai vannak a méretei miatt, és folyamatosan elégedetlen lenne magával. Nekem pedig ez nem kell. Nem akarok folyton az a plusz megerősítő lenni, hogy jaj szívem semmi baj a méreteddel, hidd el nekem.. és még akkor is csak mondja és mondja hogy de, biztos találnék nála jobbat, olyat akinek nagyobb van. Engem ezzel a világba ki lehetne üldözni.
2022. dec. 7. 19:38
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
Hallod, nehogy szóba hozd! Teljesen leírod magad ezzel. Ne is utalj rá. Pont, ennyi.
2022. dec. 7. 19:55
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Én nem szeretem, ha az ilyen téma hamar szóba kerül. Max annyi idő után, amikor már időszerű, hogy a szexre is sor kerül. Mondjuk az előtt, hogy lekerülne a ruha. De én meg nem találkoztam olyannal, akinél bármi ilyen probléma lett volna.
2022. dec. 7. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Egy komplexusos pasival addig se jutnék el hogy egyáltalán érdekeljen a farka.

Az ilyenekrol már előre süt hogy kerulni kell, le se kell vetkőznie sem ehhez, meg a méretét mondania sem kell.

Már csak a frusztrációkbol süt hogy valami nem okés es jobb ha tipli van.

2022. dec. 7. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

Szerinted létezik olyan nő, aki, ha csak az izgalom hevében, téged kívánva szembesül vele, akkor elutasít, de ha már az ismerkedés elején beszélsz róla, akkor az akkora pozitívum lesz benne, hogy így már nem fog?

Segítek: nagy valószínűséggel nem.

2022. dec. 7. 21:18
 8/12 Sunshinedoll ***** válasza:
97%

Szerintem semmilyen formában nem helyénvaló erről beszélni egy hölggyel, akivel komoly kapcsolatot szeretnél. Majd látom, ha oda kerülünk.

Ha valakivel nem gondolod komolyan, akkor épp belefér, de komoly szándékkal ilyet egy nőnek nem mondunk.

2022. dec. 7. 21:19
 9/12 anonim ***** válasza:
93%
Én a randin egyből mutatnék képet is az apró fütyimről.
2022. dec. 7. 21:42
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
XD
2022. dec. 7. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!