Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi hány évesen adja fel hogy lehet családja?
Pl van egy szingli 30-35 éves hapsi. Albérletben lakik, 300 ezret keres, érettségi a legmagasabb végzettsége, nincs autója, elhízott testű , ronda kissé.
Mire mindenen javítana már lenne 40 éves. Ha venne lakást addigra már 50. De már most is ha pl 35 éves megismerkedik egy nővel. Tegyük fel nem rajtengedelyes a csaj. Mire gyerek jönne addigra 40 a pali. Mire 18 éves a gyerek már 58 a hapsi. Rohadt késő sztem.
Lefőtt neki a caffé ? Már ne akarjon családot alapítani ilyen életkörülményekkel?
Nincs késő, minket ikertesómmal apánk 42 évesen vállalt. (Anyánk 34 volt) Bár igaz hogy van egy 10 évvel idősebb testvérünk, de mégis a mi életünkben vett és vesz leginkább részt fater.
Ha akar családot vki akkor alapítson. És ehhez nem kell megvárni amíg minden tökéletes lesz hozzá szerinte, mert teljesen ideális körülmények nem nagyon léteznek, kifogást mindig lehet találni.
Engem 40+osan vállaltak a szüleim, és nagyon szar dolog hogy csak öregen ismerem őket. Alapból azt mondanám hogy sose add fel az álmaidat, viszont a késői családalapítással kiszúrnál a jövőbeli gyerekeddel (igen!!, akkor is, ha férfi vagy!!!), aki csak azt látná belőled, hogy hogy épülsz le.
Ha 30 vagy, akkor most startolj neki az ismerkedésnek. Nem kell lakás, meg ilyenek, akkor is találsz valakit ha érdekes az életed, és jól elvagy a társaságban, jó veled beszélni szórakoztató vagy. Ha 40 előtt összejön, akkor még nem késő, 40 után viszont az. Legalábbis szerintem.
13-as: sokkal fontosabb az esgészségesen eltöltött évek száma. Élhetsz te 90 évet is, ha az "utolsó" 30 évben folyamatosan betegeskedsz vagy hamar kialakul valami krónikus betegség.
Illetve az átlag életkort mindig a születési évedhez kell nézni. A mostani számok a most születőkre vonatkoznak. Pl. aki 1990-ben született annak férfiként kb. 65 év adatik meg statisztikailag.
Szerintem az, hogy valaki hány évesen adja fel attól függ amúgy milyenek a társkeresési tapasztalati korábbról.
Aki viszonylag sikeres volt, voltak kapcsolatai hosszabbak-rövidebbek, akár alkalmi partnerei, csak valamiért nme jutott el oda soha, hogy ténylegesen komolyabbra forduljon a dolog, tehát nem találta meg az "igazit", annak azt javaslom ne adja fel. Ilyen embernek érdemes 30-35-40-45+ évesen is próbálkozni és ha valóban családot, gyereket akar akkor nem feladni a társkeresést.
Ellenben ha valakinek 0 vagy közel 0 tapasztalata van társkeresés terén még 30+ évesen is, ott szerintem fölösleges bármivel is hitegetnie magát. A legtöbben azért külsőre 30 előtt (persze van kivétel bőven) a topon, ah akkor nem kell az ember senkinek, idősebbként már miért kellne? Maximum ha valami irgalmatlan nagy változás történik az életében, pl. hirtelen meggazdagszik, akkor tudom elképzelni, hogy valamiféle esély még van a dologra.
De valljuk be aki 30 évesen is szűz férfiként, soha nem volt egy barátnője sem, soha nem ismerkedett, mindig messziről elkerülték a nők, akár még egy nyamvadt csókban sem volt soha része, se egy kavarás, se egy béna randi szerűség, annak teljesen értelmetlen foglalkoznia a továbbiakban a dologgal.
Aki ezeken felül még csóró is, folyamatos anyagi gondjai vannak, esetleg mentálisan is már problémás, na ő neki biztosan érdemes feladnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!