Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha egy 29 éves srác sok közös programon vesz részt az anyjával (néha a teljes családjával), de nincs nagyon széles, kimozduló baráti köre (nincs nagy igénye rá)?
Szóval elvileg nem kizáró ok :)
Csak van, akivel többször összefutok és míg ő barátokkal, én…
Fasz tudja, én exemmel meg anyámmal is mentem már előadásra, meg mért ne még olyan is van hogy a nagymamámék is jönnek.
De nem tudom, ha túrázás közben látok fiatalokat az egyiknek az anyja meg apja általában megy velük, másik exemmel is mentem úgy nyaralni, hogy jöttek az ő szülei, ebbe nincs semmi szerintem. Bár tudom, tiniként ciki, meg mesét nézni is az volt suliba, aztán most meg sör mellett arról beszélünk néha hogy mindenki ugyan azokat nézte xd
Figy én sem járok el sehová és nincs nőm 32 évesen. :) Tehát ez nem pozitív, de fasztudja... PÉnzem annyi, mint a fene amit el is baxhattam volna egy balul sikerült kapcsolatra. Mennyire tartós manapság egy kapcsolat? Mennyire lehet tervezni egy nőneművel? Ha lefial sem 100, hogy velem marad, vagy nem szopja le a postást, mert viszket neki.
Asszondom minden életvitelnek megvan az előnye és a hátránya. Ha nőd van pénzed nem lesz, a nincs nőd megmarad a zs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!