Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha kb. 26 évesek és szinglik lennétek, járnátok egy olyan 29 éves férfival, akinek még nem volt barátnője?
Nekem ilyen volt az exem. Elbízta magát, hogy szerzett egy ragaszkodó hűséges nőt, azután megcsalt.
Nem azt mondom, hogy ez történne mással is, de én inkább passzolom.
8-as, ne erőlködj. A korántsem után is vessző kell, a hanem elé is vessző kell, a "vedd úgy" után is vessző kell stb. Neked egyszerűen fogalmad sincs a helyesírásról, ne fölényeskedj a témában.
Bocs az offért, amúgy meg szerintem minden életkorban van olyan nő, aki hajlandó szűz férfival kezdeni, de az idővel ezek aránya nyilván csökken. Bizonyos szintű tapasztalatot a nők többsége valszeg már húszévesen is elvár. Bár én ismertem pl. 40 közeli nőt is, aki azt mondta, hogy neki egy szűz pasi lenne az ideális. (Igaz, nála azért merült ez föl, mert betegesen féltékeny volt az exekre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!