Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi hány évesen adja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi hány évesen adja fel hogy lehet családja?

Figyelt kérdés

Pl van egy szingli 30-35 éves hapsi. Albérletben lakik, 300 ezret keres, érettségi a legmagasabb végzettsége, nincs autója, elhízott testű , ronda kissé.

Mire mindenen javítana már lenne 40 éves. Ha venne lakást addigra már 50. De már most is ha pl 35 éves megismerkedik egy nővel. Tegyük fel nem rajtengedelyes a csaj. Mire gyerek jönne addigra 40 a pali. Mire 18 éves a gyerek már 58 a hapsi. Rohadt késő sztem.

Lefőtt neki a caffé ? Már ne akarjon családot alapítani ilyen életkörülményekkel?

#családalapítás #Elkésett férfi
2024. jan. 22. 19:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Sok 40 éves vállal gyermeket.
2024. jan. 22. 19:20
 2/15 anonim ***** válasza:
27%
1! Hülyék is!
2024. jan. 22. 19:23
 3/15 A kérdező kommentje:

1

40 volt az öreg mikor születtem. 2x vitt focizni összesen. Horgászni jártam vele de az az ő hobbija volt. Azaz azt éreztem hogy rossz késői gyereknek lenni. Egyetlen szülői értekezletre nem ment be az iskolába. Csak anyu járt.

2024. jan. 22. 19:25
 4/15 anonim ***** válasza:
53%
3. Sokunknak nincs 30 evesen semmilye.. nem mindenki szulethet jo csaladba vagy oda ahol can nagy mami es eahagyja a hatalmas hazikojat az egyetlen unokajara..
2024. jan. 22. 19:30
 5/15 anonim ***** válasza:
16%
Huh de rossz felütése van a kérdésednek. Ha nekem kedvem lesz még 90 évesen is alapítok új családot. És kicsit sem fog érdekelni, befolyásolni az hogy a környezetem mit gondol. :)
2024. jan. 22. 19:44
 6/15 anonim ***** válasza:
29%

Ha 30+ évesen, 300-al, albiban laksz, akkor csak 1 esélyed van.

Lakásos nőt kell fognod!

Mert neked SOHA nem lesz lakásod.

2024. jan. 22. 19:44
 7/15 anonim ***** válasza:
27%

Én is nagyon késői gyerek vagyok, 39 voltak szüleim amikor jöttem. Nem ugráltunk sokat együtt de kit érdekel, szerettek, felneveltek.

Főleg férfinak kevésbé problémásabb később gyereket vállalni. Szóv fel a fejjel!

2024. jan. 22. 19:46
 8/15 anonim ***** válasza:
52%
Jövőre, 35 évesen tervezem feladni az ismerkedést. De így is jó kérdés, hogy ha meg is találnám az "igazit", mikor kezdenénk gyerekvállalásba. Ráadásul jó lenne nem csak egy gyereket... tehát többszörösen reménytelen.
2024. jan. 22. 19:47
 9/15 anonim ***** válasza:
8%
6. Kosz jo tanacs , el veszek egy idosebb not felesegul ezert.
2024. jan. 22. 19:57
 10/15 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is 40 volt apám mikor születtem, mégis sokat foglalkozott velem/velünk. Szóval ez nem kor, hanem emberfüggő.
2024. jan. 22. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!