Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi hány évesen adja fel hogy lehet családja?
Pl van egy szingli 30-35 éves hapsi. Albérletben lakik, 300 ezret keres, érettségi a legmagasabb végzettsége, nincs autója, elhízott testű , ronda kissé.
Mire mindenen javítana már lenne 40 éves. Ha venne lakást addigra már 50. De már most is ha pl 35 éves megismerkedik egy nővel. Tegyük fel nem rajtengedelyes a csaj. Mire gyerek jönne addigra 40 a pali. Mire 18 éves a gyerek már 58 a hapsi. Rohadt késő sztem.
Lefőtt neki a caffé ? Már ne akarjon családot alapítani ilyen életkörülményekkel?
1
40 volt az öreg mikor születtem. 2x vitt focizni összesen. Horgászni jártam vele de az az ő hobbija volt. Azaz azt éreztem hogy rossz késői gyereknek lenni. Egyetlen szülői értekezletre nem ment be az iskolába. Csak anyu járt.
Ha 30+ évesen, 300-al, albiban laksz, akkor csak 1 esélyed van.
Lakásos nőt kell fognod!
Mert neked SOHA nem lesz lakásod.
Én is nagyon késői gyerek vagyok, 39 voltak szüleim amikor jöttem. Nem ugráltunk sokat együtt de kit érdekel, szerettek, felneveltek.
Főleg férfinak kevésbé problémásabb később gyereket vállalni. Szóv fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!